Sayfa 700/1005 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Viop LVll

700.000 lot emir sildi..
    sürekli oyun...

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yarın mi ucacakti savaş uçağı Kaan? Bilen var mı?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.trthaber.com/haber/savun...or-823198.html

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kozaa çok düşmüş 37 den alan da kazanamaz mı ariston abi
    Bende ariston abi gibiyim Ayasofya abi komisyona çalışıyorum 38 den kozaa alıp 40 dan verdik
    Hamdım Piştim Yandım

4. Eyw, sağolasın kazasız belasız uçar umarım Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Teknik ne kadar çalışır bilmem ama Gübre Pandemi dibinden gelen dolar kanal desteğine gelmiş. Lineer de ama. Log da aşağı kırmıştı
    Buradan bir hareket bugün yarın çok da uzak ihtimal olmayabilir.

6. Tam analayamadım ama BIST30 hissesi kiralayıp onu satıp gelen para ile kendi ufak hisselerini destekliyorlarmış belki daha hesaplı oluyor o şekilde.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

GUBRF de gerçekleşen toplam 2.7 milyon lotun 1.1 milyonu tahtadan 1.6 milyonu özel emir geçmiş, tabanda 4.5 milyon satış bekliyor, bugün de kalkmayacak gibi! yine de belli olmaz!

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yarın mi ucacakti savaş uçağı Kaan? Bilen var mı?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşu birkaç hafta içinde yapılacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden KAAN'ın uçuşuna yönelik hazırlıklar ve testler tüm hızıyla devam ediyor.

KAAN'ın bugüne kadar fırlatma koltuğu testleri, tam boy statik testi, kontrol yüzeylerinin atalet ve statik testleri, iniş takımı düşürme testleri, sistem entegrasyon laboratuvarında aviyonik sistem testleri, yakıt testlerinin ardından motor çalıştırma testleri yapıldı.

Yer testleri ile taksi testlerinin tamamlanmasının ardından KAAN'ın birkaç hafta içinde ilk uçuşunu gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 700/1005 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •