Sayfa 701/1005 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,601 - 5,608 arası.

Konu: Viop LVll

1. son 1 saatte 250 puanlık bir dayak gelir mi longculara diye 8.118 den şort tekrar

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Milli savaş uçağı KAAN, ilk uçuşunu birkaç hafta içinde yapacak

Milli muharip uçak KAAN'ın ilk uçuşu birkaç hafta içinde yapılacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden KAAN'ın uçuşuna yönelik hazırlıklar ve testler tüm hızıyla devam ediyor.

KAAN'ın bugüne kadar fırlatma koltuğu testleri, tam boy statik testi, kontrol yüzeylerinin atalet ve statik testleri, iniş takımı düşürme testleri, sistem entegrasyon laboratuvarında aviyonik sistem testleri, yakıt testlerinin ardından motor çalıştırma testleri yapıldı.

Yer testleri ile taksi testlerinin tamamlanmasının ardından KAAN'ın birkaç hafta içinde ilk uçuşunu gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    Trt nin yarın, AA nın bir kaç hafta demesi garip olmuş.
    Sanırım Reis in psikolojik durumuna göre kaldıracaklar. O bağlar bu işi bir yere. Kuru tören yapmaz

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Trt nin yarın, AA nın bir kaç hafta demesi garip olmuş.
    Sanırım Reis in psikolojik durumuna göre kaldıracaklar. O bağlar bu işi bir yere. Kuru tören yapmaz
    Bu paylaştığım AA haberi saat 16:02 de yayınlandı.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende ariston abi gibiyim Ayasofya abi komisyona çalışıyorum 38 den kozaa alıp 40 dan verdik
    Bebeğim sizin orada %2 ye komisyonu mu diyorlar voleyi vurdum de buna

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    son 1 saatte 250 puanlık bir dayak gelir mi longculara diye 8.118 den şort tekrar
    Abicim bi irahat dursan, kaç gündür zopa yemekten bıktıh, bağri cumaya kadar noel buba rallisi yapalım, esnaf perişan
    Hamdım Piştim Yandım

6. Teknik tükendi, ben tükendim.

Buralardan alsak, terste kalsak, en kötü ne olabilir ki?

Ya 6950 ler dip, ya da dip yaptık. Kısa vadede tabi, double zigzag değilse yani. Paldır küldür 214 dolara düşmeyiz herhal, çok kötü bir şey gerek bunun için. ABD menşeli.

Acık daha sabır edelim bakalım.

7. Titanlar çıldırmış olmalı !!!
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abicim bi irahat dursan, kaç gündür zopa yemekten bıktıh, bağri cumaya kadar noel buba rallisi yapalım, esnaf perişan
    bozkurt abey long olmak için bekliyom çakal yarın sabaha bırakacak gibi abey.

Sayfa 701/1005 İlkİlk ... 201601651691699700701702703711751801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •