BAGFS bana göre daha hesaplı, fabrikayı kapatıp sahile otel yapsa daha değerli olur.
Pek sevilmeyen biri olduğundan ve hükümete de yakın olmadığından hissesi gitmiyor bence
BAGFS bana göre daha hesaplı, fabrikayı kapatıp sahile otel yapsa daha değerli olur.
Pek sevilmeyen biri olduğundan ve hükümete de yakın olmadığından hissesi gitmiyor bence
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ky hisse seçiminde genelde başarısız olur, kol kesemez ve o yüzden beklemek zorunda kalıyor,parası pul oluyor
Diğer yandan tepki yada alım geliceğini düşündüğün vakit endekis vob lönk aç kapa yapsan kesin kazanırsın.
Endekis 7300 de bizim tahta 5300 seviyesinde
Memedabinin kulakları cınlasın
Hisse aldık battık yahu
Hamdım Piştim Yandım
Borsanın giriş kapısına uyarıcı fontla
Hisse alman batarsınız. demeleri gerek
Hamdım Piştim Yandım
Duyguları kontrol edebilmek lazım. Sağ beyin sol beyin filan deniyor.
Okullarda duygular ve bunu ifade eden kelimeler yeterli şekilde öğretilmiyor.
Mesela "sevgi" çok generik bir söz.
Hayranlık, beğeni, şefkat, acıma, ilgi, hoşlanma, aşk vs birbirine karışıyor aslında farklı şeyler.
Mesela bana göre sevgi emek demek, verecek bir şeyim yok ise sevmenin anlamı yok ama şefkat, hayranlık, beğeni farklı şeyler.
Bir de borsada merakını para ile gidermemek lazım. Bir deneyimin içinde olacağım diye yanlış işler yapılmamalı asıl amaç para kazanmak olmalı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Düğün yaptıktan sonra artık arada palacim beni de öpmeyi ihmal etmiyor. Ben şemsiye ile gezmeyi sevmiyorum. Yarın ki maça bakarız deyip kar zarar satıyorum. Birde bazı kağıtlarda seans sonu pustluk oluyor onları alıyorum sabah veriyorum. Aza kanaat edince oluyor hırs yapınca pala hiç gecikmeden öpücüğe boğuyor
Yer İmleri