Sayfa 713/1005 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,697 - 5,704 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BAGFS bana göre daha hesaplı, fabrikayı kapatıp sahile otel yapsa daha değerli olur.

Pek sevilmeyen biri olduğundan ve hükümete de yakın olmadığından hissesi gitmiyor bence
    Achiles abeyin izni ile bir deneme yapayım. ariston abey senin için. buradan 1.92 veya 2.4 usd ye gidebilir 0.91 usd stoplu denenebilir yani ben denerim kesin.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Alacağın hissenin teknik temelini inceledikten sonra bir hafta izle nasıl hareket ediyor diye. Sonra o hareket şablonuna göre al sat. Günlük %2 bırakan kağıtlar var. Birde kağıda aşık olma para kazandı mi sat cebine koy
    Baktım bugün tahtalara veriyorlar zopayı, vertu devre kesmiş, neyise makina tekrar açıldı biraz tepki falan derken iplise uyup bi lot vertu aldım tahta zınk diye tabana yapıştı
    Bugün belki ilişmediğim dürtmediğim tahta kalmamıştır, senin kaadı bile girip çıkmışımdır, tek kazandığım kozaa oldu
    Hamdım Piştim Yandım

3. Gübre zaten teknik olarak dönüş bölgesinde.
    Kap haberi de boşa gelmemiştir.
    Yarın taban serisinin biteceğini düşünüyorum

4. Borsacı adamın psikolojisi ile sosyal medyadaki fenomen veya ortalıkta çok gözüken paralı adamların psikolojisi çok farklı.

Borsacı adam zengin olduğunu filan genelde göstermiyor, internette arıyorsun bir iz olmuyor. KAP filan açıklaması olmuyor anca ceza yeyince haberimiz oluyor. Değişik tipte insanlar.

Bu kişiler için gizliliği sağlayacak ama kurallar içinde işlem yapabilecekleri yapılar olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baktım bugün tahtalara veriyorlar zopayı, vertu devre kesmiş, neyise makina tekrar açıldı biraz tepki falan derken iplise uyup bi lot vertu aldım tahta zınk diye tabana yapıştı
    Bugün belki ilişmediğim dürtmediğim tahta kalmamıştır, senin kaadı bile girip çıkmışımdır, tek kazandığım kozaa oldu
    Benim kağıt hangisi. Bilmediğin ot başını ağrıtir

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim kağıt hangisi. Bilmediğin ot başını ağrıtir
    Biliyorum senin kaadı ama söylemem nazar değer.
    Neyini bilecem, evlenecek halimiz yokya, eccük ucundan öpelim dedimdi
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Biliyorum senin kaadı ama söylemem nazar değer.
    Neyini bilecem, evlenecek halimiz yokya, eccük ucundan öpelim dedimdi
    söyle söyle söyle bozkurt abey bende accuk ucundan öperim benimde evlilikte gözüm yok

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    söyle söyle söyle bozkurt abey bende accuk ucundan öperim benimde evlilikte gözüm yok
    Abicim sen farkında değilsin ama biz seni çoktan nişanladık, 13bucuk talede düğününü yapıcaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 713/1005 İlkİlk ... 213613663703711712713714715723763813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •