Originally Posted by çıtak burada dönerciler: '' şart değil, 3000 yukardan alsakta olur '' diyerek bırakmıyor tahtayı onlar thy ile tutmaya çalışırken, ayularda AKKIZ ve İŞC de kıyım yapıyor thy'de beceremeyince TÜPRAŞ'a girişti bu seferde 787800 de şortları longa çevirip... tüpraşada long açacam bakalım bu kadar GÜÇLÜ durmalarının devamını getirebileceklermi ?
Originally Posted by çıtak thy'de beceremeyince TÜPRAŞ'a girişti bu seferde 787800 de şortları longa çevirip... tüpraşada long açacam bakalım bu kadar GÜÇLÜ durmalarının devamını getirebileceklermi ? çok zorladığı için çekmedim aşağı 787800 long...138,65 tüpraşa lon
Originally Posted by çıtak çok zorladığı için çekmedim aşağı 787800 long...138,65 tüpraşa lon tüpraş çok zarara girince oyun sıntratejimiz bozuldu 789500... 138,65 flat... kıymalı pide molası
Originally Posted by çıtak tüpraş çok zarara girince oyun sıntratejimiz bozuldu 789500... 138,65 flat... kıymalı pide molası 136 da teknik hedefide varmış spot aynı yerde iken, poz taşıma ile vadeliyi grafiksel hedefe götürdüler bu yüzden diyorum ki : TEKNİK...TEKNİK... TEKNİK başka tanımam
Forum Rules
Yer İmleri