Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. GYO lar ???

Ben KZGYO topluyorum... Bana teknik, taktik, temeli, takası konusunda bilgi verebilir misiniz ? Olumlu, olumsuz...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Seçim sonrası için çimentolarda yer almaya başlamak lazım...
    Hem bayağa düşmüşler hem de bu kentsel dönüşüm işi hızlanır diye düşünüyorum...
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    GYO lar ???

Ben KZGYO topluyorum... Bana teknik, taktik, temeli, takası konusunda bilgi verebilir misiniz ? Olumlu, olumsuz...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizi hisse topiklerinden biliyorum.. Hoşgeldiniz öncelikle..

KZGYO yeni arz..
    22 liradan arz olmuş, 2 haftada 48 liraya götürüp oradan vermişler. Şu an 20 lira yani halka arz fiyatının altında...Güzel değil..Umarım yukarıdan almadınız...Teknik olarak birşey söylenemez. Tahta oturmamış.

Takasta Citi deli gibi mal almış 1 aydır. Alımın %71 i onun. Ama tahta da aşağı gidiyor. Ya halka arzda yukarıdan veren grup tahtayı baskılıyor ya da birileri Citi üzerinden mal alımı gösteriyor. Güven vermedi bana. Yabancının bu kadar yoğun alım yaptığı yerde tahta bu şekilde düşmez..Genel takas İş,Garanti,Ziraat,Vakıf ta. yani ky nin ağırlıkta işlem yaptığı kurumlar. Bence bunlar ky ye malı yıkmışlar ve taşıtacaklar...

Temel olarak,
    FD/FAVÖK 70 ..Çok yüksek
    NET BORÇ/FAVÖK..9,4 ..Bu da sıkıntılı

Ben genel olarak hiç beğenmedim. Daha iyi GYO lar var.

Ama bunu da toplar ileride götürürler mi bilemem.

Benim yatırım anlayışıma çok ters..

Bu hisse de yanlış bilmiyorsam Onur ların ekip var...Daha fazla da bir şey demiyeyim..

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sizi hisse topiklerinden biliyorum.. Hoşgeldiniz öncelikle..

KZGYO yeni arz..
    22 liradan arz olmuş, 2 haftada 48 liraya götürüp oradan vermişler. Şu an 20 lira yani halka arz fiyatının altında...Güzel değil..Umarım yukarıdan almadınız...Teknik olarak birşey söylenemez. Tahta oturmamış.

Takasta Citi deli gibi mal almış 1 aydır. Alımın %71 i onun. Ama tahta da aşağı gidiyor. Ya halka arzda yukarıdan veren grup tahtayı baskılıyor ya da birileri Citi üzerinden mal alımı gösteriyor. Güven vermedi bana. Yabancının bu kadar yoğun alım yaptığı yerde tahta bu şekilde düşmez..Genel takas İş,Garanti,Ziraat,Vakıf ta. yani ky nin ağırlıkta işlem yaptığı kurumlar. Bence bunlar ky ye malı yıkmışlar ve taşıtacaklar...

Temel olarak,
    FD/FAVÖK 70 ..Çok yüksek
    NET BORÇ/FAVÖK..9,4 ..Bu da sıkıntılı

Ben genel olarak hiç beğenmedim. Daha iyi GYO lar var.

Ama bunu da toplar ileride götürürler mi bilemem.

Benim yatırım anlayışıma çok ters..

Bu hisse de yanlış bilmiyorsam Onur ların ekip var...Daha fazla da bir şey demiyeyim..
    emre cvkmd temel analizi rica edeyim senin küreden
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    emre cvkmd temel analizi rica edeyim senin küreden
    Bulut bu benim takibimdeki bir hisse...
    Beğeniyorum da..
    8 dolara gelir mi diye bakıyorum ama inmezse kademeli almaya başlayacağım. Halka arzda götürdüler ama köpüğü fazlaydı.. Şu an biraz daha alım yerinde..

Satışları her çeyrek artıyor, favök artıyor..Borcu yok, kasasında nakiti var..Özkaynakları düzenli artıyor..

Sermayesi düşük yani ağır hareket etmez..Bedelsiz verme ihtimali yüksek. Hisse fiyatı yüksek ve bedelsiz verme potansiyeli var.

Krom,çinko,bakır işi yapıyorlar şu an..Asıl olarak kromdan para kazanıyor. Krom fiyatları izlenerek bu hisse izlenmeli..

Balıkesir de bulunan yeni bir altın madenleri var. İzinlerini almışlar. Zaten halka arz yapma sebeplerinden biri de parayı burada yatırım olarak kullanmak... Gelir tablosuna bakınca bu altın geliri de 2025 itibariyle kasaya girmeye başlayacak..

Rasyoları kozalak a göre biraz daha pahalı ama ondansa bence bunu almak daha mantıklı orta uzun vade..

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bulut bu benim takibimdeki bir hisse...
    Beğeniyorum da..
    8 dolara gelir mi diye bakıyorum ama inmezse kademeli almaya başlayacağım. Halka arzda götürdüler ama köpüğü fazlaydı.. Şu an biraz daha alım yerinde..

Satışları her çeyrek artıyor, favök artıyor..Borcu yok, kasasında nakiti var..Özkaynakları düzenli artıyor..

Sermayesi düşük yani ağır hareket etmez..Bedelsiz verme ihtimali yüksek. Hisse fiyatı yüksek ve bedelsiz verme potansiyeli var.

Krom,çinko,bakır işi yapıyorlar şu an..Asıl olarak kromdan para kazanıyor. Krom fiyatları izlenerek bu hisse izlenmeli..

Balıkesir de bulunan yeni bir altın madenleri var. İzinlerini almışlar. Zaten halka arz yapma sebeplerinden biri de parayı burada yatırım olarak kullanmak... Gelir tablosuna bakınca bu altın geliri de 2025 itibariyle kasaya girmeye başlayacak..

Rasyoları kozalak a göre biraz daha pahalı ama ondansa bence bunu almak daha mantıklı orta uzun vade..
    %61 fibo 265 bölgesinden biraz aldım hareketleri hızlı yakın stoploslu devam edicem.
    ana portföye 2 yan tahta olacak biri bu birde futbol tahtası koyucam fener
    5 milyon ayırmıştım borsaya dün akşam 2 milyon alıcağım vardı altın satmış arakadaş borcunu ödedi onuda devreye sokuyorum bu 7 tahtaya kademeli bakalım %43 enflasyon bekleniyor 2024 benim ilk etap 2024 de borsada %65-70 arası yükseliş bekliyorum ekonomik program devam edip sonuçlar ortaya çıkmaya başlarsa.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    %61 fibo 265 bölgesinden biraz aldım hareketleri hızlı yakın stoploslu devam edicem.
    ana portföye 2 yan tahta olacak biri bu birde futbol tahtası koyucam fener
    5 milyon ayırmıştım borsaya dün akşam 2 milyon alıcağım vardı altın satmış arakadaş borcunu ödedi onuda devreye sokuyorum bu 7 tahtaya kademeli bakalım %43 enflasyon bekleniyor 2024 benim ilk etap 2024 de borsada %65-70 arası yükseliş bekliyorum ekonomik program devam edip sonuçlar ortaya çıkmaya başlarsa.
    Riski dağıtman iyi olmuş. Bence alımları da iyi yerden yaptın.
    Ben borsadan kazanmanın daha zor olduğunu bilsem de gene de 2024 de iyi bir kazanç sağlanabileceğini öngörüyorum..

7. Bankalarda tacirlerin ay sonu satışı var bofa ile , kademeler zayıf olduğundan aşağı ve yukarı hareketler sert oluyor .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •