Sayfa 748/1005 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Viop LVll

GUBRF da toplam 1.7 milyon lot işlemin 1.1 milyonu tahtadan geri kalan 600 bin lotu özel emir geçmiş, tabanda 6.2 milyon lot bekliyor,

2. ben sinüs grafı vs muhabbetleri yapmam abka gelicen burada bilgi paylaşıcan varmı öyle paylaşımların yok ama her konuda hep tenkit etme hakkın varmış gibi kendinin anlamadığını başkalarınında anlamadığını düşünüyorsun bak TRADE hikayeme kadar karışmışsın ne yaptığımı nasıl oynadığımı biliyormusun yok bak sen daha iyi anla diye en basit oyun sahasını koydum bir dahada sormassın diye düşünüyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Halka arz endeksi %1.3 yukarıda bugün. Öldürdük bari gömmeden biraz kaldıralım hareketi sanırım

4. Grafik güzel başlasın
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onun zamanlamasını sanki biraz yanlış mı yaptılar yoksa özellikle düşükken mi devreye aldılar anlamadım...
    Gerçi 2024 de borsa kesin yukarı bence ..
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Gübre yarın bir dip daha yaparsa dolar bazlı desteğe epey yaklaşmış olacak...İçimden bir ses yarın dönmeli diyor..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Onun zamanlamasını sanki biraz yanlış mı yaptılar yoksa özellikle düşükken mi devreye aldılar anlamadım...
    Gerçi 2024 de borsa kesin yukarı bence ..
    Bence küçük şirketlere de robot sokacaklar, yılbaşında yeni düzenlemeler olacakmış ama ne olacak?
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Bütün borsa alemi gubrenin tabana alarm kurmuş bekliyor....
    belki daha önce dönerdi ama piyasada alıcının olmadıgı sığ bir döneme denk geldi...

herhalde şu seviyler fena olmaz...

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Küstürmemek lazım... Ben de birine girdim işte
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Halka arz endeksi %1.3 yukarıda bugün. Öldürdük bari gömmeden biraz kaldıralım hareketi sanırım
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 748/1005 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •