Sayfa 766/1005 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop LVll

1. Gelecek tepkilere göre RTE belki yarın 500-1000 TL güncelleme yapar yukarı doğru...

CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Başganım asgari ne kadar yaparlar.
    Birde 500 lük banknotu ne zaman çıkartacaklar, bi çuval parayla dolaşmak zahmetli oluyo
    30 yaşında araba sattık bir poşet para neremize koyacağız. Soğana çevirdim birazını borsaya soktum. Ya bebek arabası alırız ya da eccuk modellik tabi bize göre 18 -19 yaşında araba alsak yeter

3. Gara oğlanlar yarın ve cuma için Noel tatiline gidecez diye benden helallik istediler. Bende lafımı olur zopaniz masaj gibi geliyor dedim

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tam bütün haberlerin yayında olduğu saatte tüm kameralar reise dönecek acaba o gazla 17.569 yaparlar mı
    Asgari ücrete zam site aidatlarına en az %70 oranında yansır dediler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dövize %40 vergi gelecek deyip sattırdılar hala yükseliyor eurobond.

6. Kasasında döviz var, ihracatçı vs hikayesi de bir süre rafa kalkar.

Büyük şirketler ve hazine yurt dışından borçlanıp bozduracak TCMB eksi net rezervini güçlendirecek .

7. Yandık o zaman... 2000 TL veriyordum max 3000 TL olur diye bekliyordum...
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Asgari ücrete zam site aidatlarına en az %70 oranında yansır dediler.
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    30 yaşında araba sattık bir poşet para neremize koyacağız. Soğana çevirdim birazını borsaya soktum. Ya bebek arabası alırız ya da eccuk modellik tabi bize göre 18 -19 yaşında araba alsak yeter
    Sürekli maaşlara zam yapıldığı için artık makinalar para saymaktan yoruluyor arizaya geçiyor birde kapasite oranı az hacim fazla olunca bankamatikte paralar çabuk bitiyor, üstelik 30 banknottan fazla vermiyo yada alamıyor. makina diye işkence yapmak insanlığa sığar mı abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 766/1005 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •