Artan

38,72 10 15:54
156,20 10 15:53
145,20 10 15:39
13.620,00 9.99 15:53
114,70 9.97 15:53
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:53
84,60 -10 15:54
14,64 -9.96 15:54
74,90 -7.07 15:53
28,96 -6.58 15:53
Azalan Hisseler

İşlem

8.533.254.415,25 15:54
6.244.506.181,75 15:54
5.047.324.103,71 15:53
4.875.401.796,25 15:54
4.543.594.654,40 15:53
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVll

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Aydın amca Dohol deki nakiti Öncü ye aktarmaya devam ediyor...(KAREL i Öncü almıştı,güncelde %100 bedelli sermaye artırıyor)
    Daha önce nakitin büyük kısmını diğer iştiraklere aktarmıştı...

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Aydın amca Dohol deki nakiti Öncü ye aktarmaya devam ediyor...(KAREL i Öncü almıştı,güncelde %100 bedelli sermaye artırıyor)
    Girişim sermayesine vergi avantajı olabilir. Belirli bir süre sonra şirketi elden çıkarmak gerektiğinde ana holding bünyesine alır muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Girişim sermayesine vergi avantajı olabilir. Belirli bir süre sonra şirketi elden çıkarmak gerektiğinde ana holding bünyesine alır muhtemelen.

Medya grubu satışından gelen milyar dolar+Çelik halat ve Milliyet pazarlamadan gelen nakitleri...Öncü GSYO ve diğer iştiraklere geçiriyor.
    Yaşlı kurtun vardır 1 hesabı..

YTD

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Medya grubu satışından gelen milyar dolar+Çelik halat ve Milliyet pazarlamadan gelen nakitleri...Öncü GSYO ve diğer iştiraklere geçiriyor.
    Yaşlı kurtun vardır 1 hesabı..

YTD
    şirket boğazına kadar paraya boğuldu.

geri alım yapıyor. 1 ihtimal yüksek temettü verip tertemiz şirketten nakiti çıkarabilir. kimse de laga luga yapamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    şirket boğazına kadar paraya boğuldu.

geri alım yapıyor. 1 ihtimal yüksek temettü verip tertemiz şirketten nakiti çıkarabilir. kimse de laga luga yapamaz.
    Dışarıdaki hisselerin tamamını toplamadan (%35 dışarıda) stopaj ödeyip yüksek miktarda temettü dağıtmaz..
    Bu tip aileler kızlarını yabancıya vermezler...sermaye ailede kalsın diye...(bence dağıtmaz)

YTD

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Dışarıdaki hisselerin tamamını toplamadan stopaj ödeyip yüksek miktarda temettü dağıtmaz..
    Bu tip aileler kızlarını yabancıya vermezler...sermaye ailede kalsın diye...(bence dağıtmaz)

YTD
    abi tamam öyle olsun da sabancı çocukları da 2 yıldır bıkmadan aynı şeyi yapıyor. aklıma başka ihtimal gelmiyor. hikayeleri epey benzer. iki grup da rota değiştirdi.

zar atmaya değer.

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi tamam öyle olsun da sabancı çocukları da 2 yıldır bıkmadan aynı şeyi yapıyor. aklıma başka ihtimal gelmiyor. hikayeleri epey benzer. iki grup da rota değiştirdi.

zar atmaya değer.
    Ali Sabancı'nın eşi Vuslat Doğan Sabancı.(Sabancı & Doğan ailesi)

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Aydın amca Dohol deki nakiti Öncü ye aktarmaya devam ediyor...(KAREL i Öncü almıştı,güncelde %100 bedelli sermaye artırıyor)
    Ben bu adamı bir türlü sevemedim.
    Doğan , Karel e ortak olunca herkes işler daha iyi olabilir diye heveslenmişti. Karel güzel işler yapan ama zararda bir şirketti..
    Ben de hatta Karel de poz almıştım. Ama baktım aynı tas aynı hamam. Bilançolar gene bozuk, sattım gitti. İyiki de öyle yapmışım..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •