Sayfa 774/1005 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    %40 altı zam olmaz
    Sayın Sindoma enflasyon bu ay 0 çıksa bile enflasyon farkı ile kesinlesen oran %45 .
    Sadece yapılanın zam değil geçmiş enflasyon farkı olduğunu vurgulamak istedim.

2. Asgari ücret 580 dolar oldu, şimdi yerel seçimlere kadar doları kaçın altında tutarlar, sonrasında ne hızda nereye kadar fışkırtırlar, onu tahmin etmek kaldı.

Sanırsam, Ocak-Mart dönemi enflasyon görece düşük gelir söylemini de terk etmek lazım bu durumda. İlk 3 ay biraz düşük gelir, ikinci 3 ay çok fışkırır diye düşünüyordum. Şu durumda, 2024 ün ilk 3 ayında enflasyon fışkırır, ikinci 3 ayında roketler demeli.

Reel pozitif faizi maizi unutun. Tabi TUİK 'Expekto patrona' diyerek yüksek enflasyonu savuşturabilir yine, battı balık yan gider hesabı.

Marketlere yarın akın var akın,
    Eski fiyatların tarih olması çok yakın,
    Eskidendi, asgarisini ödeyin gerisini takın,
    Ekmek bulamazsanız, ucuzundan pasta bakın.

KORKUYORLAR GELMİYORLAR' DEMİŞTİ
    Bursa merkezli Seva Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Şahinkaya üç yıl önce Habertürk’te yer alan röportajı ile tanınmıştı. Şahinkaya bu röportajda Gübretaş hisseleri için “Manipülatörler ben burada olduğum için korkuyorlar, gelmiyorlar” açıklamasını yapmıştı....
    Büyük konuştu....olan oldu.. uyanık seni bedelsiz onaylanacak sandı git bir milyon hisse daha al....

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    46 yaşındaki Şahinkaya SPK’nin sermaye artırımına ret cevabı verdiğinin şirket tarafından açıklanmasından bir hafta önce “belki bir milyon lot hisse aldığını†belirterek düşüş zamanında da hisse alımı yaptığını belirtti.
    Bu kadar parayı nereden buldun... yaşın da genç...
    Bizim ülkede para ile imanın kimde olduğunu bilmek çok zor tohatlı abi
    Geçen gün haberlerde okudum. Dilenci bir kadın ölünce evinde oda dolusu para biriktirdiği ortaya çıkmış
    Hamdım Piştim Yandım

Çıtak dayuuuu, şu gümüş ons a bir yorum yapsan...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bizim ülkede para ile imanın kimde olduğunu bilmek çok zor tohatlı abi
    Geçen gün haberlerde okudum. Dilenci bir kadın ölünce evinde oda dolusu para biriktirdiği ortaya çıkmış
    Ateşi 🔥 bol olacak.. desene teyzenin...... Kur'an da ayet var ya... mealen,
    o sakladığınız altın ve gümüş varya ahirette ateş olup vücutlarına yapışacak....

çuprayı kaçtan aldım diyor

balığı değil, fiyatını beğenmiş ellaaam

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ateşi �� bol olacak.. desene teyzenin...... Kur'an da ayet var ya... mealen,
    o sakladığınız altın ve gümüş varya ahirette ateş olup vücutlarına yapışacak....
    O kısmını bilemem 400bin usd varmış, nene yiyemeden gitmiş öteki tarafa
    https://www.trthaber.com/haber/dunya...%C4%B1kt%C4%B1.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 774/1005 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •