Sayfa 776/1005 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Seçime tl ile girmemek lazım bence. Mevduat ezilebilir ani dolar artışında...
    Kkm,dolar,altın, borsa pozisyonları daha mantıklı bana göre..
    Yani, faiz artışına 500, 500 devam ederlerse bilemem tabi de, mevcut söylem en fazla 1-2 250 BP daha olacak, sonrası böyle devam edecekti, bankalar başka yollarla motive edilerek faiz arttırmaları sağlanacaktı.

Bu müteakip iki hafta, marketler 500 BP yapıştırıverir etiketlere....Temmuz Ağustos üst üste %9.X idi aylık enflasyon, şaka gibi...

Hep dolarda kalmak lazım, geçici olarak terste kalınabilir, olsun, her şey bi an gelir aslına rücu eder. Geçen bi banka hala %8 teşvik primi veriyordu vade sonunda, min 5 milyon TL lik olacak yalnız DDKM...Seçim öncesi %18 net verdiler, peşin hem de dolar DDKM ye..%40 lara çıkmış hatta biz göremedik.

Yani çıplak dolar olarak da düşünmemek lazım, bu tür şeyler de var.

Borsa, bakalım, beklediğim gibi olursa 285 dolara min teper, Mart ayına kadar, Mart sonu dolar 32 olsa 9000+ endeks yapar.

Yok 215 dolara yamulursa, oradan tonla ihtimal türer sil baştan. Bence ne olursa olsun 200 doların altı yok, olmamalı.

2. Hisse vadeli APS son durum

GUBRF de çok bir pozisyon kalmamış tutar olarak.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    görmedim... hoşgeldin

döne döne seni arıyoruz... bizim iş nolacak

https://www.youtube.com/watch?v=Yxo0ihAe0m8
    Oldu bil

5. Gıda, market, içecek harici bu asgari ücret artışı bilançoların içinden geçer.

6. Asgari ücretin işverene maliyeti...

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Nasıl almış hisse ?
    Kendi fonlarından çıkışları ben mi yaptım Adamın fonu 1 ayda %95 değer kaybetmiş..Nerede bu para?
    Ödünç verdiklerini söylemeyi unutmuş sanırım. Fonların meblağı büyük değil toplam varlığına göre.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Faiz para arzını durdurma ile paralel giderse enflasyon da başarılı olunur. Hem para bas hem de faizle müdahale ediyorum de... Hadi oradan. Seçim takvimi işliyor. Herşey, bütün hesaplar İstanbul için. Rezerv alan yasasiybile bunun için ola ki kaybederse iktidar... Bu iktidarla bir cacık olmaz. Palyatif çözümler tırt hesaplar. Bir şekilde zengin olun, komünizm den beter hale getiriyorlar İslami soslu... İnanin ordumuz olmasa bizi kendi halimize bırakır dünya sefillikten ölürüz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 776/1005 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •