Dünden beri burada yaşanan olaylardan sonra okuyan okusun kendi analizinle karşılaştırsın kendi oyununu oynasın çıkıpta burada laf sokma derdine girmesin veya RED yapsın ne yazdığı ne çizdiği mi görmesin yeter artık bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama zorlamayın sıkıldım artık .Herkes kendi işine baksın nasıl kazanıyorsa onu yapsın.
kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Alan aldı satan sattı,bugün kü hareket buraya kadarmış, ölü kedi sonuçta,
Günün tepesini işaretleyelim 8113![]()
Hamdım Piştim Yandım
o lafları nereye sokacaksın lan.......beni burada 2 manyaklıkla ayar verdiğine benzetme.(hala çok sakinim)
Ulan çakal..burada burayı kırarsa şu olur diyorsun...Bir de kırmak ne demek..kaç saat deyince ????
soruyoruz...
geç onu...''bu hafta 8.000 üzeri kapanış,bekliyorum''..dedin...salı günü 7.200 iken ''hala aynı kanaatte misin'',dedim...yine arızaya bağladın...
Aracı kurum elemanı mısın sen?..sürekli TRADEYE teşvik ediyorsun..
En ufak eleştiri-farklı yorumda;
Başlıyorsun kudurmaya...
Millet senin yüzünden TEKNİĞE ELEŞTİRİ YAPAMIYOR.
Hayatta başka bir değerin yok mu?..tek KUTSALIN teknik mi?
ben laf sokmuyorum..direk soruyorum..
Kavga etmeyin açarım barajın kapaanı![]()
Hamdım Piştim Yandım
Burası X alemi değil..Orada eleştireni engellersin..böylece kendine MUTİ-MÜRİTLERİNLE devam edersin..onlar senin sırtını kaşır sen onlarınkini..
Burası kamuya açık platform...Seninle aynı fikri paylaşmayan ve eleştiren olabilir.İstersen cevap vermezsin ama hakaret ederek İLK TAŞI ATAN HAKSIZ olamazsın.
Ben 6800-50 dedim..isteyene kendimce argumanımı söylerim..ha buna ragmen yanılabilirim de.YORUM YAPAN YANILABİLİR...Ama eleştiye açık olmak lazım.ÖYLE BİR KUTSALLIK-TAĞUTLUK-TİRANLIK yok..
Yer İmleri