Dünden beri burada yaþanan olaylardan sonra okuyan okusun kendi analizinle karþýlaþtýrsýn kendi oyununu oynasýn çýkýpta burada laf sokma derdine girmesin veya RED yapsýn ne yazdýðý ne çizdiði mi görmesin yeter artýk bu muhabbetlere girmek istemiyorum ama zorlamayýn sýkýldým artýk .Herkes kendi iþine baksýn nasýl kazanýyorsa onu yapsýn.
kolay gelsin.
Alan aldý satan sattý,bugün kü hareket buraya kadarmýþ, ölü kedi sonuçta,
Günün tepesini iþaretleyelim 8113![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
o laflarý nereye sokacaksýn lan.......beni burada 2 manyaklýkla ayar verdiðine benzetme.(hala çok sakinim)
Ulan çakal..burada burayý kýrarsa þu olur diyorsun...Bir de kýrmak ne demek..kaç saat deyince ????
soruyoruz...
geç onu...''bu hafta 8.000 üzeri kapanýþ,bekliyorum''..dedin...salý günü 7.200 iken ''hala ayný kanaatte misin'',dedim...yine arýzaya baðladýn...
Aracý kurum elemaný mýsýn sen?..sürekli TRADEYE teþvik ediyorsun..
En ufak eleþtiri-farklý yorumda;
Baþlýyorsun kudurmaya...
Millet senin yüzünden TEKNÝÐE ELEÞTÝRÝ YAPAMIYOR.
Hayatta baþka bir deðerin yok mu?..tek KUTSALIN teknik mi?
ben laf sokmuyorum..direk soruyorum..
Kavga etmeyin açarým barajýn kapaaný![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Burasý X alemi deðil..Orada eleþtireni engellersin..böylece kendine MUTÝ-MÜRÝTLERÝNLE devam edersin..onlar senin sýrtýný kaþýr sen onlarýnkini..
Burasý kamuya açýk platform...Seninle ayný fikri paylaþmayan ve eleþtiren olabilir.Ýstersen cevap vermezsin ama hakaret ederek ÝLK TAÞI ATAN HAKSIZ olamazsýn.
Ben 6800-50 dedim..isteyene kendimce argumanýmý söylerim..ha buna ragmen yanýlabilirim de.YORUM YAPAN YANILABÝLÝR...Ama eleþtiye açýk olmak lazým.ÖYLE BÝR KUTSALLIK-TAÐUTLUK-TÝRANLIK yok..
Yer Ýmleri