Sayfa 805/1005 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    ayıp ediyon ama abey biz aşağıda bekliyoz taşın altına elimizi koymayı. gerçi bist100 yeni dip yapmadan benim longların gelmesi lazım nasıl olacak acaba. yoksa elimizi ezecekler bist100 yeni dip yaparsa. o yüzden aç aç aç abey panikle belki göl maya tutar.
    Baktım gelen giden yok petkoyu başkasına söz kestim abicim sen bu senede bekar bekle
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Baktım gelen giden yok petkoyu başkasına söz kestim abicim sen bu senede bekar bekle
    Barmağımdan söz yüzüğünü çıkarmam merak etme 10 yıl.
    Şaka bi yana bana hiç belli olmaz.
    Zaten adı üstünde VADELİ aldık.
    Söz dediğin spotda olur.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ben bu ilişkide ciddiydim oysaki 31 ve 13 aynada güzel rakamlar. ama kız senin kime istersen ona verirsin abey

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İyi değil çok çok iyi bir öneri.
    Hepimiz insanız.Bizleri düşünen bir arkadaşımızın olması bulunmaz bir nimet.Teşekkürler sn Ozan Erol dostum.
    Ozan Erol adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.

Saygılar

Not:Egosuz bir nik olarak "sinekikili" düşünmüştüm.
    Not:YALNIZ burada bu niki almadan yazdığım için ve deşifre ettiğim için almam artık.
    Bundan sonra biri "sinek ikili" olarak gelip ben "pisyedili"yim derse asla inanmayınız.

not: Piştide güzel ikili olarak tabir edilip durduk yere iki puana sahip olmanıza sebep olsa da, briç, king ve benzeri kozlu oyunlarda destenin en güçsüz kağıdıdır..
    en güçlü kağıt olmaz die bi retorik vardı biz gençken pokerde, mesela en ii kağıt floş royaldir, ama karşıda kare 7 varsa grand şilemi yener, kare as geçemez ama kare 7li geçer.. her yerde farklı kural olabilir, gemide poker oynuyorlardır ama kare 7 floş royali geçer kuralı amerikada geçerlidir, o yüzden karşı tarafın rest vuruşunu görmek için rölans der oyuncu ve geminin abd karasularına girmesini bekler, elinde kare 7 vardır

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Barmağımdan söz yüzüğünü çıkarmam merak etme 10 yıl.
    Şaka bi yana bana hiç belli olmaz.
    Borsacının sözü kar görene kadardır pisyedili abi, sıkıntı yok bende abicime nişanlarım
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ne diyorsun bofa satar mı yoksa sattıklarını geri alır mı son 1 saat
    Bence alacak bu BofA!

BofA nın aldığı sattığı,

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    en güçlü kağıt olmaz die bi retorik vardı biz gençken pokerde, mesela en ii kağıt floş royaldir, ama karşıda kare 7 varsa grand şilemi yener, kare as geçemez ama kare 7li geçer.. her yerde farklı kural olabilir, gemide poker oynuyorlardır ama kare 7 floş royali geçer kuralı amerikada geçerlidir, o yüzden karşı tarafın rest vuruşunu görmek için rölans der oyuncu ve geminin abd karasularına girmesini bekler, elinde kare 7 vardır
    Ben poker bilmiyorum sn Ozan Erol ağabeyim.Poker kurallarına,jargonuna hakim değilim .
    tek bildiğim hani bizim buralarda batak matak oynarken ikili filan gelince dudak bükülür kaale alınmaz filan..o anlamda mütevazi bir nik alayım demiştim.
    Ama tabi artık almam deşifre ettiğim için.
    Grandşilem de güzelmiş emme artık yavuz olarak aleni bilinmek istemiyorum.Aleni olarak bir nik almam.

Saygılar
    Son düzenleme : pisyedili01; 28-12-2023 saat: 17:10.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. hadi oğlum kır şu 7413 leride 7466 üzeri kapanış bugun için güzel olur .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 805/1005 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •