Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Son yapılan 6 halka arız hepsi zarar ettirdi.

Halka arzların sonunda gelinmiş görünüyor.

Avrupa GYO dışında bile (ki en büyük zararı o yazdırdı) 5 halka arzın hepsinde fiyat eksi.

Son 5 halka arzın bana zararı toplam portföyde yüzde 25 yok olmuş.

Avrupa GYO u ilk gün tabandan sattığımdan bundan zararın yüzde 10 da kaldı.

Satmamış olsaydım, miktarsal zararın çok daha büyük olacaktı.

SPK Mevlana gibi her şirkete gel deyince böyle mi oluyor?

Forum AVM ler halka açılabilseydi sağlanan kaynakla kurtulur muydu? Halka arz başvurusu var mıydı?
    9 AVM borç tutarı 600 milyon euro = 66 milyon euro AVM başına düşen borç, aylık kira gelirini bilmiyorum tabiki.

Ama euro bazında borç, Türkişh gayme kira ile bu iş karakolda biter.

Çamlık Forumu iyi bilirim, daha doğrusu yengeniz belletti iyice, arsa değeri 20-30 milyon euro ise yenisi rahatca inşa edilir borçsuz, dertsiz, kılçıksız, tereyağı gibi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

*1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek-AA/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. DOGRUYSA REZİLLİĞE BAK...

Atatürk'ün sözüyle çıkacaklardı, Ali Koç izin verilmediğini açıkladı! Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Kupa maçına çıkmayabilir...

Süper Kupa finaline maça Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Yurtta sulh, cihanda sulh" pankartıyla maça çıkmak istediklerini belirten Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Sanıyorum otoriteler tarafından henüz kabul edilmedi" dedi. Öte yandan Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi üzerine iki kulübün hassasiyet gösterdiği ve bir acil durum toplantısı planlandığı öğrenildi. Ali Koç'un bu açıklamasının hemen ardından Galatasaray kulübü de bu konuya ilişkin flaş ifadeler kullandı.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek-AA/Bloomberg HT
    The Rahmetlinin, Demirelden kalan o yıllar da Alamancılara yönelik KKM borcunu kapatınca, Allah bugünleri bir daha göstermesin dediği rivayet olunur.

Taze para verecek enayi ülke bulamadılar, KKM vadeye göre Türkişh gaymeden dolara dönerse ve dönecektir, dolar gayme kısa zamanda 60 lirayı bulabilir, herkes donunu ona göre geysin.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Tahminimce KKM mevduatının büyüklüğü yaklaşık ~ 100 milyar dolar gayme, öyle bir para meydanda yok.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    The Rahmetlinin, Demirelden kalan o yıllar da Alamancılara yönelik KKM borcunu kapatınca, Allah bugünleri bir daha göstermesin dediği rivayet olunur.

Taze para verecek enayi ülke bulamadılar, KKM vadeye göre Türkişh gaymeden dolara dönerse ve dönecektir, dolar gayme kısa zamanda 60 lirayı bulabilir, herkes donunu ona göre geysin.
    X de ekonomistler bunu söylemiyor olumlu görüyorlar para borsa ve tl mevduata kayarmış yahu kkm yapan zaten potansiyel dolar alıcısı bu adam 45 faiz varken 20 faizle parasını 3 ay bağlamış vade dönüşü dolar alacaktır çok net! 2024 de makasları daha da açabilirler tl kkm dönüşü dolar almasınlar diye 2024 baya action lı geçecek

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    X de ekonomistler bunu söylemiyor olumlu görüyorlar para borsa ve tl mevduata kayarmış yahu kkm yapan zaten potansiyel dolar alıcısı bu adam 45 faiz varken 20 faizle parasını 3 ay bağlamış vade dönüşü dolar alacaktır çok net! 2024 de makasları daha da açabilirler tl kkm dönüşü dolar almasınlar diye 2024 baya action lı geçecek
    ne yapsın gübre mi alsın değil mi?

YTD.

İhracatçı ve Turizmcinin parası ile piyasaya ayar verirsen bu kez ithalat patlıyor ...Faizleri yükseltirsen piyasa kilitleniyor ...KKM kaldıracam diyen adama hakaret edip KKM ci lere oy verenler şimdi ne yapacaklar...Bu ponzi sisteminin bu güne kadar devam etmesi bile mucizeydi....

Ben yapılan açıklamaları şöyle anlıyorum...Seçimden sonra gemisini kurtaran kaptandır

Sayfa 76/1002 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •