Sayfa 364/1003 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. KKM nin bittiğini duyan bile gider dolar alır.. KKM den çıkan dolar alır.. Doların yükseldiğini gören yine dolar alır.. Kısır döngü böyle gider..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Elimizde tek seçenek altın fonu almak gibi duruyor.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Benim beklentim önce bir dolara hücum sonra ons altında ciddi yükseliş aşaması.. Bu 6 ay içerisinde belki martta yaşanır bu dolara hücum.. Bi ihtimal Eylülde.. Ons altının 1700 lere dönmesini ve 3000 dolara yolculuğuna başlamasını bekliyorum.. Gram altın bu dalgalanmada kur serbest bırakılırsa pek etkilenmez oynaklıkta, ama sabitken kur düşüşten olumsuz etkilenir.. Bu hücumu beklemeli bence ondan sonra altına geçilebilir.. Ondan sora demeyeyim de o anda geçmeli..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by Antikapitalistt Yazıyı Oku
    Benim beklentim önce bir dolara hücum sonra ons altında ciddi yükseliş aşaması.. Bu 6 ay içerisinde belki martta yaşanır bu dolara hücum.. Bi ihtimal Eylülde.. Ons altının 1700 lere dönmesini ve 3000 dolara yolculuğuna başlamasını bekliyorum.. Gram altın bu dalgalanmada kur serbest bırakılırsa pek etkilenmez oynaklıkta, ama sabitken kur düşüşten olumsuz etkilenir.. Bu hücumu beklemeli bence ondan sonra altına geçilebilir.. Ondan sora demeyeyim de o anda geçmeli..
    Yaklaşık aynı şeyi düşünüyoruz.. Ama işte bu sırada nerde park edeceğimi düşünüyorum ... Henüz bir şey bulamadım.. Tek bildiğim mevduattan uzak duracağım.. Bu oyunu biz daha önce gördük çünkü
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

KKM yi önce Maliye sırtından attı..Şimdi de MB bu pozi sisteme neşter vurdu...DDKKM swap özelliği olduğundan ve dövize ihtiyaç olduğundan uzun süre devam eder ama orada da opsiyonlu -primli DDKKM olayı önümüzdeki 3 aylık dönemde bitecek diye düşünüyorum...TRY KKM %99 kısa vade olduğunu düşündüğümden en geç mart sonu itibariyle tamamen sonlanmış olacak...

Borsa alım seviyelerine bilinçli bir şekilde çekildiğini ,böylece KKM den dönen vatandaş vatandaş karşısında ucuz borsa görünce oraya dalacak ...Kimi sepet yapacak altın döviz ve borsa, mevduat küçük para mevduattan birşey kazanma şansı olmadığından ya direk dövize ,altına veya borsaya gelecek...

Kısaca her halükarda TRY KKM den dönen para borsaya girecek...

Dipnot: Geçen adamın biri şirketindeki hisseleri 60 milyona devretmiş , benim çalıştığım MT ye paranın bir kısmı ile borsada fon oluşturmak istediğini kalanıda döviz ve mevduat yapmak istediğini söyledi...Büyük para kendini koruyacak şekilde bir portföy yapısı oluştururken küçük meblağların maalesef bu şansı yok...Yüksek getiri yüksek riskli işlemlere yönelecek...

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    KKM yi önce Maliye sırtından attı..Şimdi de MB bu pozi sisteme neşter vurdu...DDKKM swap özelliği olduğundan ve dövize ihtiyaç olduğundan uzun süre devam eder ama orada da opsiyonlu -primli DDKKM olayı önümüzdeki 3 aylık dönemde bitecek diye düşünüyorum...TRY KKM %99 kısa vade olduğunu düşündüğümden en geç mart sonu itibariyle tamamen sonlanmış olacak...

Borsa alım seviyelerine bilinçli bir şekilde çekildiğini ,böylece KKM den dönen vatandaş vatandaş karşısında ucuz borsa görünce oraya dalacak ...Kimi sepet yapacak altın döviz ve borsa, mevduat küçük para mevduattan birşey kazanma şansı olmadığından ya direk dövize ,altına veya borsaya gelecek...

Dipnot: Geçen adamın biri şirketindeki hisseleri 60 milyona devretmiş , benim çalıştığım MT ye paranın bir kısmı ile borsada fon oluşturmak istediğini kalanıda döviz ve mevduat yapmak istediğini söyledi...Büyük para kendini koruyacak şekilde bir portföy yapısı oluştururken küçük meblağların maalesef bu şansı yok...Yüksek getiri yüksek riskli işlemlere yönelecek...
    Yine en güzel yorumu yapmışsın

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

tl kkm ciler.. eski mevduatçılar.. bunların çoğu kkm bile yapmayacaktı da.. şubeler de ikna ettiler..
    çoğu mevduata geri döner bence..

Sayfa 364/1003 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •