Sayfa 96/1002 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 761 - 768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    2011 ocakta 1300 ons iken 2011 ağustosta 1900 onstu.( hatta o dönem 4-5 aylık süreçte aracımı satıp ev almıştım kar ile ) sonrasında tam 10 yıldır daha yeni kar ettirdi.

Zarar yazan görmedim derken neye göre zarar ?

bir emtia kar ettirdi demek için geçmiş dönem en yüksek gördüğü rakamı baz almak gerekli diye düşünüyorum.

10 yıl önce altın almış birisi daha yeni 3 aydır artıya geçti.keza 10 yıldır elinde tutan var mıdır bilmiyorum.
    arkadaş fonlar aracılığı ile aldım zarar ettim diyor bunu nasıl başardın dedim demek ki ons un düşüşü sırasında acil paraya sıkıştı sattı yoksa tl bazlı imkansız demek istedim

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Şu an yolda olmalı.Biraz sabret.
    İlk Türk astronot Türkiye saati ile 21.31’de aya sert iniş yaptı.

Böyle bir habere denk geldim.
    Kaynak gösteremem.
    Zaytung haberi değildir umarım.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Kaynak gösteremem.
    SSK , Bağkur emeklisidir o yoksa başkası aya öyle sert iniş yapması münkün değil...SSK-Bağkur emeklisi aya yapılan çift şeritli otobanı kullanıyordu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,245
    Emekli ve bagkur maaşları yüzde 80 artış beklentisi fısıltı gazetesinde başlık..;)

SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

5.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Kaynak gösteremem.
    Aman çok sert inmesin, bir yerini kırar. Kıyamam.

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Aman çok sert inmesin, bir yerini kırar. Kıyamam.
    Bir şey olmaz hocam. Ayda yer çekimi dünyanın altıda biri kadar. Foto vs varmı acaba. +4 şeritli otoban kullanıldı mı?

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    arkadaş fonlar aracılığı ile aldım zarar ettim diyor bunu nasıl başardın dedim demek ki ons un düşüşü sırasında acil paraya sıkıştı sattı yoksa tl bazlı imkansız demek istedim
    çarpanı dolar olan bir emtianın tl. bazlı zarar etmesi için her yıl sürekli olarak bizim enflasyon kadar düşmesi lazım

dünyada bunu başarabilen bir emtia daha icat edilmedi, petrolün 1 yıl sonra 40, 2 yıl sonra 20 dolara düşmesi gibi

8. Türkiyede verilen enflasyon farkının zam olmadığını sokaktaki aklı ermeyen moruklara birilerinin aslında özellikle kendini muhalefet zannedenlerden birisi deliye anlatır gibi anlatıp öğretmesi lazım ne kadar zam verir diye soru soranlara gülüyorum hala öğrenememişler bu yasal zorunluluktur lutuf değil özellikle siyasal islamcıların milletin parasıyla besleme yayın organlarında bunu zam olarak ballandırıp aklı ermeyen moruklara yediriyorlar 14 mayıs seçimlerinden önce aklı ermeyen moruklara para basıp yem attı oy aldı sonra bu zehirli yemi yiyen moruklar zehirlendiler temmuzda tuikin sipariş enflasyon farkını vermediler işte size verdim ne istiyorsunuz nankörler dediler şimdi yerel seçimler var yine para basıp yem atacaklar sonra vergiyle geri alacaklar kimse milleti uyarmıyor yada akıl edemiyor millet yine korkuyor kök maaşa yok saplısına var diyecekler diye moruklarda korku var belkide seçim riski için işte sizi ezdirmeyeceğiz diye küçük bir sadaka atabilirler çünkü bunlar Türkiyeyi yağmaladılar ekonomisini çökerttiler milletin parasını malını kendi haramilerine dağıttılar üç kağıt ekonomisiyle günü döndürüyorlar

Sayfa 96/1002 İlkİlk ... 46869495969798106146196596 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •