Originally Posted by TOKATYILDIZI470 al benden de o kadar ayasofya dayu bu sefer iyi yakaladı paçasından
Erdoğan'dan Süper Kupa krizi açıklaması: Sabotaj girişimi
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Erdoğan'dan Süper Kupa krizi açıklaması: Sabotaj girişimi Bu gün yakalanan 34 kişi önemli,kaçan 12 kişi aranıyor, Memleketten o.c.lari temizlenecek, Bu ******lar bakalım hangi uyruklu,, İçeride çıta daha yukarılara çıkacak, bakacug kim kimin iti biti,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by çıtak al benden de o kadar ayasofya dayu bu sefer iyi yakaladı paçasından Bak açarun barajın kapaanı Beni yakalamak üüüle kolay mı
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bak açarun barajın kapaanı Beni yakalamak üüüle kolay mı aç aç aç abey şanına yakışır
Originally Posted by abicim aç aç aç abey şanına yakışır Abicim bunlara arkanı dönmeye gelmiyor, hemen ralli moduna giriyorlar, çabuk unutuyorlar yedikleri zopayı
Originally Posted by *Bozkurt Abicim bunlara arkanı dönmeye gelmiyor, hemen ralli moduna giriyorlar, çabuk unutuyorlar yedikleri zopayı Abicim bu kadar zopa yeterli, bizim uşaklar sonuçta çokta şapmamak lazım
Originally Posted by *Bozkurt Abicim bu kadar zopa yeterli, bizim uşaklar sonuçta çokta şapmamak lazım sen bilirsin bozkurt abey herkes yerini bilecek. sana müdahale etmem abey.
Forum Rules
Yer İmleri