Sayfa 908/1005 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: Viop LVll

1. pazar coook pahalı halen bana

ne alsam elime yapışacak gibi geliyor
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

2. 85 bin tl alacak doktor gitmezz yurtdısına ... özgürlük daha konforlu yasam vs hikaye ... muhendis alacak 45 bin vs vs
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bazı hisseler beleşin ötesinde gibi gelmeye başladı
    mesela bahsettiğiniz hisseler arasında KARSN var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    TAKİP te kalınmalı PETKM Güzel sıçrama yapmış durumda 4 saatlik Peryot'un 3 hareketli ortalamaların üzerinden işlem görmesi Fiyat yükseliş treninde olduğunu göstermez mi?.
    Üç haneleri bende bekliyorum ama dillendirince davetsiz misafirler çok oluyor haliyle tahtaci da onların üstüne oynuyor. Sessizce suyuniçinde bekleseler sıkıntı olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    oy topladığın kesimi göreceksin ki... iyice bağlansınlar, tapsınlar hatta

ötekiler zaten vermiyor, ne halleri varsa görsün
    BİLAL in arkadaşı 41 yerden maaş alıyormuş deniliyor bu adam ne kadar oy potansiyeli olabilir ki?

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Üç haneleri bende bekliyorum ama dillendirince davetsiz misafirler çok oluyor haliyle tahtaci da onların üstüne oynuyor. Sessizce suyuniçinde bekleseler sıkıntı olmaz
    17,21 den al verdi ve devam ediyor endeks için endişelerim var giderilirse bende katkıda bulunacağım inşaallah...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    BİLAL in arkadaşı 41 yerden maaş alıyormuş deniliyor bu adam ne kadar oy potansiyeli olabilir ki?
    bunları kastetmiştim abi

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Ülkede kamu maaş sistemi derin yara aldı.

Ast-üst/Eğitimli - eğitimsiz maaş dengesi bozuldu.

2006-2022 arasında ilkokul-ortaokul mezunlarının maaşları %987 artarken üniversite mezunlarının maaşlar %622 arttı.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    17,21 den al verdi ve devam ediyor endeks için endişelerim var giderilirse bende katkıda bulunacağım inşaallah...
    Bazı otoriteler 2024 yılı için borsanın çok zor bir yıl olucağını hisse seçiminde çok dikkatli olmaları konusunda uyardı, endekis 5bin ile 10bin arasında yatay takılabilir bi süre daha hisse bazlı hareketler ön planda olucak dediler
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 908/1005 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •