Sayfa 912/1005 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bu mayış zamlarının normalde büyükşehirlerden göç isteğini artırması lazım.

Bu paralarla küçük şehirlerde ilçelerde iyi şekilde geçinmek mümkün.

Ne verecen 20 lira kirayı kim verirse versin.
    Göçler yavaştan başladı, bizim mahalleye İstanbul dan yeni 2 aile geldi, emekliye ayrılan geliyor
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Moodys bizi uyarıp 2 defa rapor yayınladı , enflasyonu düşürmek istiyorsanız memur ve asgari ücretliye %35 den fazla zam yapmayın dedi.

Ben haftaya B3 den Caa(aşırı riskli) seviyesine not indirimi bekliyorum , eğer sabit tutarlarsa büyük jest yapmış olurlar...
    Şunu şurada yazarken herhalde şaka falan yapıyorsunuz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. yüzde kırksekisssssssssss efendimis...

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Bu işin öbür tarafı da var akcay, faiz yedin zokayı yuttun, gel bakalım yanaşşş derlerse napacan cehennem zebanileri
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    salça renginde endekse delaletti
    Dün ki anlamsız yükselişten sonra bu düşüş çok beklenmedik değildi.

Ariston usta da ÖNCÜ salça demişti, hakkını vermek lazım.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu işin öbür tarafı da var akcay, faiz yedin zokayı yuttun, gel bakalım yanaşşş derlerse napacan cehennem zebanileri
    kar payı yeriz o helaldi değil mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

dünki gap kapanır mı ?

8. Adnan Dalgakıran BBHT'de biraz önce söyledi bizde firma sayısı çok fazla. Makina imalatında Almanya'nın 10 katı firma ile 10 da bir ihracatımız varmış.

Belki marka çıkarıp üreticilere fason imalat yaptırmalı.

Daha önce sadece Eczacıbaşı hijyenik kağıt bez vs üretiyordu şimdi 4-5 tane var.

50 milyon dolarlık kendi markan ile ihracat için en az 5-10 milyon dolarlık pazarlama tanıtım arge vs gideri olabilir. minimum 100 milyon dolar üzeri ciro o zaman şart olur.

Bir şekilde daha büyük şirketlerin desteklenmesi lazım, onun için en uygun yer borsa ve şeffaflık. Kim destekleniyor vatandaşın bilmesi lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 912/1005 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •