Sayfa 913/1005 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,297 - 7,304 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    dünki gap kapanır mı ?

gap mı ?

hele dur... grafiklere bakıyorum... sürpriz rakamlar çıkabilür

859700--861000--862000 ŞORT yerleri

şuralara denk gelir galiba

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    753700 e geldik... 60 lıkta 761 ikili tepe var ama, BOFA ona izin vermez bugün

756--757,8... aralığı gelirse şorta bakacağım
    bugün şortsuz kalma

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Yahu şu avatarını inat etti değiştirmedi
    değişmezse adam sopayı bırakmaz

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    kar payı yeriz o helaldi değil mi?
    O da ayni şey, sadece vatandaşı kandırmak için ismini değiştirmişler gibi duruyor.
    kurtulaman akcay başka bi bahane bulmak lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Adnan Dalgakıran BBHT'de biraz önce söyledi bizde firma sayısı çok fazla. Makina imalatında Almanya'nın 10 katı firma ile 10 da bir ihracatımız varmış.

Belki marka çıkarıp üreticilere fason imalat yaptırmalı.

Daha önce sadece Eczacıbaşı hijyenik kağıt bez vs üretiyordu şimdi 4-5 tane var.

50 milyon dolarlık kendi markan ile ihracat için en az 5-10 milyon dolarlık pazarlama tanıtım arge vs gideri olabilir. minimum 100 milyon dolar üzeri ciro o zaman şart olur.

Bir şekilde daha büyük şirketlerin desteklenmesi lazım, onun için en uygun yer borsa ve şeffaflık. Kim destekleniyor vatandaşın bilmesi lazım.
    Adnan Abi çok düzgün adam yıllardır bıkmadan usanmadan hep doğruları söyledi. Ama bu desteklenen patronlarında borsada yatırımcısına operasyon çekecek kafada olmaması lazım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

gümüş ons şelale yine........

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Adnan Abi çok düzgün adam yıllardır bıkmadan usanmadan hep doğruları söyledi. Ama bu desteklenen patronlarında borsada yatırımcısına operasyon çekecek kafada olmaması lazım.
    Evet, o yüzden şeffaflık olmalı borsada.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    moodys aralık ayında ilan ettiği tarihte yapmaktan son anda vaz caydığı TR rating açıklamasını 12.ocak cuma günü yapacağını ilan etti.. aynı gün mecliste isveç-nato oylaması yapılacak.. önce oylama, sonra moodys -oylamadan ne çıkarsa ona göre moodys

12.ocaka kadar iki hafta var, 9 seans.. en kötü ihtimalde, bu hafta dökme amaçlı satış dalgaları gelse dahi, önümüzdeki hafta 12.ocak beklentisini satın alma eğilimi baskın çıkmaya başlar.. aps tarihi düşük seviyelerde, yani büyük ellerin düşüşten elde edeceği fazla bi menfaat yok.. öncelikle yan tahtalar iş yapar, yani "30-endeks harici/ yıldız pazar dahili" hisseler içinde bazı hisseler

yarın yeni vade ilk gün, ilk günün günahı olmaz- ne olursa olsun, ileriye dair indikatif olmaz.. o yüzden herşey olabilir yarın, ama hiç bi şey anlamına gelmez
    haftasonu dediğim gibi- ilk günün günahı olmaz yani dün şöyleydi böyleydi falan unutmak lazım onu.. bugün çarşamba yine krediciler en aşşağaya versin diye satış baskısıyla başlattılar, ama fazla abartma ihtimalleri yok bence.. bu arada 30-endeks 8106 gap kapandı ama 100-endeks gap 7510 gap korundu şu dakkaya kadar

dün cansız kalan bankalar bugün nispeten daha iştahlı, günün dibi buralarsa, bizi yukarıya taşıyacak olan bankalar olur gibime geliyor

8. İstihdam önceliği olduğu için bizde sermayenin büyüyüp verimli olması önemli değildir. O yüzden parçalı olsun küçük olsun ama çok olsun amacı taşır. Aslında Kobi desteklenmesi çok iyi birşey, rekabet ve gelirin tabana yayılması güzel ama bir yerden sonra iyilerin dev şirket haline gelmesi için teşvikle eşik atlamasi saglansa belki daha iyi olur. Lakin öncelik kamunun kucultulmesidir. Önce en büyük parcalansin. Verimsiz istihdam en kötüsü.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Adnan Dalgakıran BBHT'de biraz önce söyledi bizde firma sayısı çok fazla. Makina imalatında Almanya'nın 10 katı firma ile 10 da bir ihracatımız varmış.

Belki marka çıkarıp üreticilere fason imalat yaptırmalı.

Daha önce sadece Eczacıbaşı hijyenik kağıt bez vs üretiyordu şimdi 4-5 tane var.

50 milyon dolarlık kendi markan ile ihracat için en az 5-10 milyon dolarlık pazarlama tanıtım arge vs gideri olabilir. minimum 100 milyon dolar üzeri ciro o zaman şart olur.

Bir şekilde daha büyük şirketlerin desteklenmesi lazım, onun için en uygun yer borsa ve şeffaflık. Kim destekleniyor vatandaşın bilmesi lazım.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 913/1005 İlkİlk ... 413813863903911912913914915923963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •