Sayfa 967/1005 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: Viop LVll

1. Adam "dünyada sıkı para politikasından daha gevşek para politikasına geçiş olacak" demiş, anlamayan beyinler, duymayan kulaklar, gözü ve niyeti bozuklar için büyük harfle yazayım, DÜNYADA... ABD'den bahsetmiş, onda bile yakın vadede düşüş beklenmiyor...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Güzel temenniler Şimşekten

seçim sonrası bambaşka boyuta geçecekler ..daha yakın tarihte seçim yok nasıl olsa

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku

Abi ben sadece vadelide kağıdını alıp satıyorum. Ortak olmuyorum neticede. Bunu derin bi hocaya sormak lazım
    Diyanete vadeli işlemler caiz mi diye danışmak lazım.
    Gerçi borsa da parası olanların genelde bıyıklar badem oluyor.
    Ben pek zengin olan sosyalist borsacı görmedim

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Benim Long gitti. Gideyim bir döner ekmek yiyeyim.
    bilion bu işi manif abi

garana bak... 3,5 düş... geri 3,5 al

petkim tavan

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Adam "dünyada sıkı para politikasından daha gevşek para politikasına geçiş olacak" demiş, anlamayan beyinler, duymayan kulaklar, gözü ve niyeti bozuklar için büyük harfle yazayım, DÜNYADA... ABD'den bahsetmiş, onda bile yakın vadede düşüş beklenmiyor...
    Ariston abi bazen böyle yanıltıcı mesajlar atabiliyo , biraz daha dikkatli olmasını rica ediyorum burdan...

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Mehmet Şimşek globalcilerin adamı, bu işin nimetlerini filan saydı.
    Geldiğinden beri şunu söyledim Kemal dervişi kim gönderdiyse onlar gönderdi.
    Sudilerde kupa maçına gidildi 2 takım yaşananlardan dolayı oynamama kararı aldı hemen KOÇ u iftiralar atarak karalama kampanyası başlattılar hem hükümet kanalları ve medyası ,
    ama bu şimşek için halkbankası üzerinden yapılan iddiaları kimse şimdi geldiğinde sorguladı mı yok
    ama baksak Hz Ömerin adaleti nerede yapılan iddialar doğru ise bu adamın burada ne işi var diye hükümet destekçilerinin bir tanesi sorguladımı yok bu yüzden kimin gönderdiğinin önemi yok kimse için sorgulama yapamayan millet olduk.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Komplo teorilerime göre üst akıl bir çok şeyi ayarlıyor.

Ekonomik olaylar üst aklın tam kontrolü altında diye düşünüyorum..

Üst aklın amacı sözde barış ve huzur içinde bir dünya kurmak. Öte yandan her insan farklıdır prensibini kaçırıyor. Bu dünya bana göre en fazla sadece bir kişiyi huzura erdirebilir, diğer hiç kimsenin içine tam sinmez.

"Göçebe" filminde de bu konu işlenmiş, Truman Show, Matrix vs hep aynısını söylüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 967/1005 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •