Sayfa 975/1005 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,793 - 7,800 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Anlamadığım şey 2024 ihracat hedefi. Bu extra 120 milyar için ne ihraç edeceğiz

Sağlıkla …

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün sadece 2023'ün değerlendirmesini yapmadıklarını, aynı zamanda 2024'ün de hedeflerini belirlediklerini ifade ederek, "2024'te mal ve hizmet ihracatımızın 375 milyar doların üstüne çıkabileceğine inanıyoruz. Türkiye, bunu başaracak güce, kabiliyete ve imkâna fazlasıyla sahiptir" dedi.2 gün önce
    https://www.tccb.gov.tr › haberler
    2023 yılı ihracatı, 255 milyar 809 milyon dolara ulaşarak Cumhuriyet tarihimizin ...
    Şeker ilaç
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Geldiğinden beri şunu söyledim Kemal dervişi kim gönderdiyse onlar gönderdi.
    Sudilerde kupa maçına gidildi 2 takım yaşananlardan dolayı oynamama kararı aldı hemen KOÇ u iftiralar atarak karalama kampanyası başlattılar hem hükümet kanalları ve medyası ,
    ama bu şimşek için halkbankası üzerinden yapılan iddiaları kimse şimdi geldiğinde sorguladı mı yok
    ama baksak Hz Ömerin adaleti nerede yapılan iddialar doğru ise bu adamın burada ne işi var diye hükümet destekçilerinin bir tanesi sorguladımı yok bu yüzden kimin gönderdiğinin önemi yok kimse için sorgulama yapamayan millet olduk.
    sorgulayanı sivri bir yere gönderiyorlar sanırsam bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Horizon Yıldız/Ülker grubunun diye biliyorum.

<<<<<<<<<<
    DANONE TİKVEŞLİ-NESTLE TÜRKİYE SORUŞTURMASI DA SONUÇLANDI

Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. ve Tic. AŞ ve Nestle Türkiye Gıda Sanayi AŞ tarafından rekabete duyarlı bilgi değişimi yoluyla kanunun ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturma da tamamlandı.

Soruşturma sonucunda, Danone Tikveşli Gıda hakkında idari para cezası uygulanmasına yer olmadığı kararlaştırıldı.

Nestle Türkiye Gıda Sanayi AŞ'ye ise kanunun ilgili hükmünü ihlal ettiği gerekçesiyle 260 milyon 183 bin 629 lira para cezası verildi.

Aynı dosyada haklarında soruşturma açılan ve uzlaşma talebinde bulunan Eti Gıda San. ve Tic. AŞ'ye 36 milyon 96 bin 652 lira, Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Ticaret AŞ'e ise 55 milyon 140 bin 344 lira ceza uygulandı.

Öte yandan Binboğa Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, alıcılarının yeniden satış fiyatını belirleyerek kanunu ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma da sonuçlandı. Firmaya, alıcılarının yeniden satış fiyatlarını belirleyerek kanunu ihlal ettiği gerekçesiyle 3 milyon 938 bin 700 lira ceza kesildi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

850550 longlar için görüntü bozuluyor

maliyete kapanılabilir

5. Geçen almıştı tekrar satmış

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

şimdide 8510............şort.....................

Shortları yedirmesin bize pala. 16:30 a kadar fizik tedavi var. Pala gerekeni yaparsın.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu zat kadar muteberi yok ki, uzun zamandır başgan...

Allah affetsin de bunun tipi de...
    Bilemedim...
    Pek sevimsiz...

Sayfa 975/1005 İlkİlk ... 475875925965973974975976977985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •