Originally Posted by Vallis Büyüklerden gördüğüm en iyi teknik Asels da. 25-30 arasından talibim Vallis abey. yerse palacanı
Originally Posted by abicim 25-30 arasından talibim Vallis abey. yerse palacanı Turkish koparttı
Originally Posted by breakeven gubref da long açtım anında yukarı çektiler sanki para kazandırmak istiyorlar aniden tavan yapsa ordan sallarım Operasyon yemiş kâğıt sürünür....
Originally Posted by sindoma53 Şöyle aşağı doğru bak medvig burada 2 gün diskoda kalırsın HocM ö olmuş o, yanlışlıkla e olacaktı
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
İstanbul adayını ak parti Pazar günü açıklanacak
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 İstanbul adayını ak parti Pazar günü açıklanacak damat olur kim olcak başka. padişahlık döneminde ne bekliyon
Originally Posted by berkimcans GARAN ın takası diğerlerine göre dağınık, o yüzden sat düşündüm, xBank gidince buna atlayan çok olmuş, gün sonunda verirler gibi duruyor! gün sonuna kalmadı kapadım onuda manuel kar görünce sarma sigara parasınıda ondan aldım benimki iş olsun işte dostlar alışverişte görsün. robot çalışsın ben yandan yandan manuel takılayım
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by EMLAK damat olur kim olcak başka. padişahlık döneminde ne bekliyon Damat bi kere merdivenden düştü,pencere carpti, bu sefer öle olmaz
Forum Rules
Yer İmleri