Sayfa 42/1006 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Malesef herif fışkırttıramadı, yabcak bişii yok, soktum kılıfına
    Reis son yarım saat ufak bi ekşin yaptım pide parası çıktı. Bundan sonra ufak da olsa buradayım. Ama körebe gibi gözlerim bağlı. Barnağım gözüne gelirse kusura bakma

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Pazartesi yukarı GAP li açar bu durumda.
    DÜşük hacim ile düşülür fakat düşük hacim ile yükselinmez.
    Sabah Gap yapsa da gün içi tekrar düşebilir.

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT eşleşme öncesi,
    bofa şort kapatmış iş ekleyen tarafta olabilir bu vade bunu sıkıştıra bilirler
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

SPOT kapanış, eşleşmeye +187 m giren Y/F +661 m la çıktı, BofA 2 saat önce -1 mlyr üstü satıştan +250 m alışla kapattı,

5.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    DÜşük hacim ile düşülür fakat düşük hacim ile yükselinmez.
    Sabah Gap yapsa da gün içi tekrar düşebilir.
    Sabah yukarı yapıp düzeltme yapar deniyor.

Baştan düşünce millet daha düşsün oradan alalım diye bekliyor hacim çok düşüyor. Yukarı yapınca kaçırmayalım diye alan çok oluyor.

Hacmin en az %80 i gün içi işlemlerden oluşuyor.

Daha önce 1 e 10 işlem limiti vardı şimdi 1 e 2. Hacimin düşmesinde bu da etkili.

Spot güzel vergisiz hisse ETF ler olur ise hacim artar. İçinde çok pahalı hisse olan ETFler ilgi çekmiyor. Bedelli takip etme gereği de olmaz.

Mesela Altın sertifikası kapalıçarşıdan pahalı, vergi yok işlem kolaylığı var, sahte çıkma ihtimali yok vs.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bofa şort kapatmış iş ekleyen tarafta olabilir bu vade bunu sıkıştıra bilirler
    BofA ya çok takılmamak lazım o albitraj yapıyor, o taraf da verse bu taraf da alıyor, İs Yatırım daha önemli, short kapatmaya başlarsa shorterlar korksun!

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis son yarım saat ufak bi ekşin yaptım pide parası çıktı. Bundan sonra ufak da olsa buradayım. Ama körebe gibi gözlerim bağlı. Barnağım gözüne gelirse kusura bakma
    Afiyet bal şeker olsun, inan kendim kazanmış gibi sevindim, barnağa dikkat et ama
    Hamdım Piştim Yandım

8. manif ,

önümüzdeki hafta şort için biraz ince hesap yap bence , arada vurkaç yapacaksan ayrı ama graflar toparlanmaya başladı yukarı gitmesi daha uygun gözüküyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 42/1006 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •