Bofa 5858 kontrat daha short kapatmýþ.9900 kontrat short pozu kaldý..Ay baþýndan beri 22000 kontrat kapanmýþ.
Ýþ shorta ilave yapmýþ. Ama karþýlýk spotta mal alýyor.
Ben bu hafta saðlýk ilaç hissesi alýrým. Ortalýk salgýn kaynýyor yoðun bakýmlar dolu. Hanýma kurs hocasý normalde kapanacaktý ama Gazze olayý yüzünden ekonomi kaldýramaz diye kapatmamiþlar diye söylemiþ.
Yani ayasaofya iyi güzel ufuruyorsun.
Kaynakta saðlam. Maþallah
1. Dünyada grip ve benzeri salgýnlar her sene yaþanýr. Bu doðal birþey deðil mi?
2. Kapanma dediðin olay bir kere yaþandý o da çok ekstrem bir virüs vs denilerek. Þu anda dünyada kapanan ülke yok. Bunu tavsiye eden kurum yokken senin kaynaðýn bu konularda ne kadar bilgili ki þu an durum ekstrem kapanma olacaktý diye ahkam kesiyor.
Eðer ilaç hissesi alacaðým vs demek gibi birþey yapmasan birþey demeyecektim ama halka acik platformda yazarken dikkatli olunmalý.
Ya da saðlam bir kaynaða dayanýlmali.
Bir de yeni fark ettim Gazze olayý yüzünden ekonomi kaldýramaz derken neyi kastettin anlamadim
Sen sempatik-pamuk þekeri kývamýnda birisiydin.Son günlerde,hiç bir iþe yarayan yorumun olmadýðý halde millete ayar vermek isteyen bir adam oldun.
Bu forumda yorum yapanýn saçmalama ihtimali de vardýr..Ama tribünde oturup sana uymayan yorumlar olunca,SAÇMALIK-ÜFÜRÜK VS. deme hakkýn yok...(geçenlerde bana da bu tarzda konuþtun ama polemik olmasýn diye uzatmadým-cevap vermedim)
Kýsacasý SAKÝN OL..ÞAMPÝYON..
Biz burada YEMEK tarifi de yaparýz...Güncel kiþisel problemleri de yazarýz..KARÝYERDE YAPARIZ-EVLÝLÝK te..
EVRÝM konusu-evlilik..ve ararsan var..
Sabah +3 THY
Sonrasý - 1
3 yukarý, 4 aþaðý %7.. Pala voliyi vurdu..
Yer Ýmleri