Alýntý Originally Posted by oguzvortex19 Yazýyý Oku
2019dan beri benzer þeyleri yazýyorlar bunu o yüzden yeni birþey olmamasý gerekir

2020 deðerleme raporundan :
Deðerleme konusu taþýnmaz 194 ada 338 parsel üzerinde yer alan ve 20.12.2018 tarih 65-23 sayýlý yapý ruhsatýna göre 45.693 m² kapalý alaný bulunan 5-C yapý sýnýfýnda B+Z+4NK olarak planlanan turizm tesisi için yapý denetim faaliyetlerinin yürüten Tecrübe Yapý Denetim Ltd.Þti. firmasý tarafýndan düzenlenmiþ 11.02.2019 tarihli hakediþ belgesinde %15 tamamlanma seviyesi beyan edilmiþtir. Mahallinde
yaptýðýmýz incelemeye göre tesisin kuzeydoðu köþesine isabet eden bölümünde yaklaþýk 500 m²â€™lik bir alanda subasman betonu ve zemin kat kolonlarýnýn inþa edildiði baþkaca imalatýn olmadýðý görülmüþtür. Üst hakký sahibi firmadan elde ettiðimiz bilgilere göre sözleþmeler dahilinde mimarlýk ve müþavirlik hizmetleri
ile resmi harçlar ve inþa edilen kýsým maliyeti dahil olmak üzere mevcut yatýrýmýn güncel tutarýnýn 3.498.669,-TL olduðu öðrenilmiþtir.

2023 raporunda:
Mahallinde yapýlan incelemede parsel üzerinde yaklaþýk 500 m2 alanlý subasman betonu ve zemin kat kolonlarýnýn imal edildiði görülmüþtür. Bunun dýþýnda parsel üzerinde herhangi bir yapýlaþma bulunmamaktadýr. Taþýnmazýn dosyasýnda yapýlan incelemede; inþa edilecek proje ile ilgili yapý denetim firmasý tarafýndan düzenlenmiþ 11.02.2019 tarihli hakediþ belgesine göre %15 seviyeli tamamlanma belirtilmiþtir. Müþteriden elde edilen bilgiler doðrultusunda ruhsat, proje vb. içinharçlar, diðer hizmet maliyetleri ile halihazýrda inþa edilen kýsýmlarýn maliyeti ile birlikte toplam
yatýrým tutarýnýn 25.480.000,00 TL olduðu öðrenilmiþtir.

Deðerlemelerden anladýðým þuanda çalýþmasý olan yerler ; göktürk2%90üzer tamamlama seviyesinde ve balmumcuda çalýþma olduðu belirtiliyor

YTD
Deðerlemeniz ve cevabýnýz için teþekkür ederim ,açýkcasý 2019 deðerlemesini okumamýþtým,1 yýldýr bu þirketin hisselerini taþýyorum ve bu yýlki deðerlemeyi okuyunca Demrede inþaat baþlamýþ kanaati oluþmuþtu bende, ama ne yazýk ki deðilmiþ