-

Originally Posted by
iyimser
Yanlız Attilla yeşil adadan başka kişilerde konuşmaya başladı . Onlarda mevduat faizini 60-65 bekliyorlar. Seçimden sonra dolar 40 ı geçerse diye. Ben enfazla net 50 olur diyorum. Onlar stopajinda %15-20 olacak diyorlar. Ayrıca ABD ve AVRUPA da işler iyi gitmiyor. Bizim şirketler ürettiği malı kime borsa nasıl yükselecek. Yabancı gelecek diyorlar. İnşallah
yabancıyı içeri soksunlar diye bir devalüasyon hareketlenmesi sonra yüksek faiz yakışır
lakin piyasa yapıcı göz göre göre herkes beklerken devalüasyon yapmaz..
-

Originally Posted by
realities
yabancıyı içeri soksunlar diye bir devalüasyon hareketlenmesi sonra yüksek faiz yakışır
lakin piyasa yapıcı göz göre göre herkes beklerken devalüasyon yapmaz..
Milleti vadeliye soksunlar kapıları kilitlerler ...O veriler bizde yok , onlarda var...Zamanı da onlar belirler ama seçim sonrası yaptıkları gibi göz göre göre de deval yapabilirler....
-

Originally Posted by
melihsah
Attilla Yeşilada seçim sonrası faizleri %60-65 gibi bekliyor. Şu an da merkez bankası bankaları %35 ile fonladığı için bankalar mevduata ihtiyaç duymuyor.
Atilla bey herşeyi abartır, hangi dediği tutmuşki. Yüzde 45 üzeri faiz bile yok bence, yoksa niye yabancılar bu faizler yeterli, kurda artış sınırlı kalacak gibi konuşuyorkar.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
heval
Milleti vadeliye soksunlar kapıları kilitlerler ...O veriler bizde yok , onlarda var...Zamanı da onlar belirler ama seçim sonrası yaptıkları gibi göz göre göre de deval yapabilirler....
genel seçim sonrası kkm devredeydi şimdi milyonlarca kişi yerel seçim öncesi dövizde pozisyon alacaktır..
-

Originally Posted by
bahri
bu yorumu cahil bile yapmaz bir haller oldu föşe
Her zamanki hali
-

Originally Posted by
bahri
bu yorumu cahil bile yapmaz bir haller oldu föşe
Seçimden sonra ülke batıyordu. Kılıçdaroğlu son şanstı. Sonra ne olduysa batmadı.
Uzun lafın kısası başkasının yorumları ile ilerlemenin sonu hezimet oluyor. Föşü yine dinliyorum. Konuşurken veri vs gözümüzden kaçan bir şey var mı diye bakıyorum.
Cihat çiçeğin yeni başlayanlar için öğütlerini seviyorum. Mesela adam maaş zammı alanlara ilk aylarda para tasarruf etmelerini, aralıkta ihtiyaç duyacaklarını söyledi ki, bu tek cümle belki de bir çok yorumcunun paylaştığından daha değerliydi.
-

Originally Posted by
Westwind
Seçimden sonra ülke batıyordu. Kılıçdaroğlu son şanstı. Sonra ne olduysa batmadı.
Uzun lafın kısası başkasının yorumları ile ilerlemenin sonu hezimet oluyor. Föşü yine dinliyorum. Konuşurken veri vs gözümüzden kaçan bir şey var mı diye bakıyorum.
Cihat çiçeğin yeni başlayanlar için öğütlerini seviyorum. Mesela adam maaş zammı alanlara ilk aylarda para tasarruf etmelerini, aralıkta ihtiyaç duyacaklarını söyledi ki, bu tek cümle belki de bir çok yorumcunun paylaştığından daha değerliydi.
evet farkı fikirleri dinlemek her zaman iyidir zaten beyin kimin trol kimin samimi olduğunu ayırt edebiliyor
-

Originally Posted by
bahad1r
Aşağıdaki Bloomberg HT manşetlerini görüp, hâlâ mevduat oranı için tezgah altı veya üstü oran arayana, sorana, bulana helâl-ı hoş olsun. Otobandan çıkış öncesi son uyarı gibi : -)))))
Şimşek: Büyüme 2023’te güçlü seyretti, 2024’te zayıf seyredecek, enflasyonda düşüş sürecek
Şimşek: OVP ile uyumlu ancak yüksek bir enflasyon var
Şimşek: 2024 yılında sıkı para politikasından daha gevşek para politikasına doğru evrileceğiz
Şimşek: 2024’te ihracat toparlanacak
Ahan da yedik tarr....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri