Sayfa 159/1002 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. yargıtayda hakim koltuğunda oturanlar anayasa mahkemesinin kararlarını tanımıyoruım diyorlar bu nedemek devlete millete baş kaldırıyorum demektir hiç kimse sen kimsin demiyor milletin parasıyla evine ekmek götüren bir memursun ya devletin kanunlarına uyarsın yada kendine bir iş bakarsın demiyor siyasal islamcılar ve yanaşmaları bu ülkeyi mafya devletine dönüştürdüler sokaktaki bizim gibi sıradan vatandaşlar devletin yasalarına uyuyor ama bu kabadayılar devlete meydan okuyorlar hemde bizim paramızla besleniyorlar bir tane siyasi bunu konuşsa kafadan oy verecem CHP bu konuda miting yapmasını çok değerli buluyorum sadece yargıtay değil devletin kanunlarına uymayan tanımayan kamu kurumların kapılarına kadar gidip protesto etmeliler günümüz Türkiyesinde artık böyle muhalefet edilmeli

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Evet, bu ülkede kapısına problem dayanmayan ağlamaz mesela şimdi memur emeklisi tanıdıklarım kem küm ediyor sadece 13 puan fazla almak egolarını tatmin etti ya yeter,
    reel para bizden az bile alsalar mühim değil
    bu ülkenin genlerinde böyle hasta bir gen var bunu çıkarmak mümkün değil AMK, yani açık mert ve korkusuz hep yazdığım gibi.
    Lambadan çıkan cin türke sormuş dile benden ne dilersen,ama bir kural var benden ne istersen onun iki katını komşuna vereceğim.Türk düşünmüş düşünmüş,benim bir gözümü kör et demiş.
    Fıkra bu tabi gerçekle alakası yok.Bir de cehennemde türklerin çukurunuın başında zebani beklemez fıkrası var,onu herkes bilir o yüzden yazmıyayım şimdi.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    https://www.google.com/search?q=Anla...N0siZFk48,st:0

44.08 dk.dan itibaren 10 dakika.

Geliyor gelmekte olan.
    şarlatan bu arkadaş.....nasıl bir akıl tutulması var siz de.....

Daha ziyade katolik kilise ve bilhassa Vatikan nazi işbirlikçisidir, kaçan bir çok nazi Vatikan üzerinden Güney Amerikaya kaçmıştır.

Zaten nazilerle işbirliği yapan kilise, işadamı, firma v.b. vardı, yapmayanlar ya esir kampına, yada giyotin veya piyano teliyle infaz edildiler.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Lambadan çıkan cin türke sormuş dile benden ne dilersen,ama bir kural var benden ne istersen onun iki katını komşuna vereceğim.Türk düşünmüş düşünmüş,benim bir gözümü kör et demiş.
    Fıkra bu tabi gerçekle alakası yok.Bir de cehennemde türklerin çukurunuın başında zebani beklemez fıkrası var,onu herkes bilir o yüzden yazmıyayım şimdi.
    Walla fıkra da olsa bana çok gerçekçi göründü
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    854
    Demek ki bankalar da çalışıp maaş alanlarda haram para kazanıyor...

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Demek ki bankalar da çalışıp maaş alanlarda haram para kazanıyor...
    Konya Etibank bölge müdürü o taraklardaki bezdendi, mudilere biz fayiz vermiyoruz maden işletip karını veriyoruz dermiş, kendi anlatmıştı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 159/1002 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •