Sayfa 66/1006 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Şimdi bu haber gelmiş...
    Akıllılık yapmışlar..
    ....................

Yahya Üstün:
    Alaska Airlines’ın Boeing 737 MAX 9 uçağında yaşanan olay akabinde otoritelerin ön incelemesi sonucunda Türk Hava Yolları filosunda bulunan 5 adet Boeing 737 MAX 9 uçağın da tedbir amaçlı incelenmesi istenmiştir.

Olaydaki teknik inceleme süreci tamamlanıp, otoritelerce talep edilen önlemler alınana kadar Türk Hava Yolları, filosundaki 5 adet Boeing 737 MAX 9 uçağını ilk inecekleri havalimanında operasyondan çekme kararı almıştır.

Uçuş emniyeti en önemli önceliğimizdir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi sen ben ve Çıtak boncuklu hisseler analizi yapsak nasıl olur. Geleceği olan hisseleri faaliyet raporları bilanço ve teknik olarak ameliyat masasına koyup ayrıntılı anlatsak arkadaşlara faydası olur mu
    Borsa daha oturmadı. Düzenlemeler yapılacak deniyor.

Paralı kişileri geri zekalı sanıyorlar.

Yatırımcı düşük risk ister, trader yüksek voltilite ister. Patron mal satabilmek ister. Devlet vergi almak ister. İktidar ortadaki ranta ortak olmak ister. Bürokrat onay hakkı ister. Aracı kurum komisyon ister. Bankacı oyunculara ve şirketlere kredi vermek ama fiyatların gerçekçi olmasını ister vs.

Burada sağlanacak hakkaniyetli düzen ülkeyi kalkındırır.

Üst akıl her türlü desteği verir çünkü bu borsa kadar ilgi çekici bir şey yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Hakan beyin yazısı bana çok mantıklı geldi ...

Bu endeks düşüşüyle fazlaca hisse güzel düzeltmeler yaşadı alım için makul seviyelere geldi ama bazıları sadece iskontolu hale geldi ya da hala ederinin üstünde.
    Pandemi sonrası borsaya girenler ya da o dönemden sonra üstad olanlar ne alsam gidiyor ne çizsem uçuyor devri bence bir daha kolay kolay gelmez.
    Yaşanacak rallide hisselerin büyük çoğunluğu yükselecek fakat o 5 Kat 10 kat 20 kat marjlar görmek kolay olmayacak.
    Bu faiz oranında %20-40-60-80-100 marjlar sizi mutlu eder mi bilmem ama bir kısmında bundan ötesini görmek hayal olur.
    O nedenle lütfen seçici olun.
    Seçici olun ki gerçek anlamda güzel marjlar yakalayın.
    hepimizin malumu çok hisse var.
    Ama paramız kıymetli beğendiklerimizi içinden cımbızla çekeceksin ki taşırken rahatsız olmayacağımız hisseler olmalı ve iyi seviyelerden almak gerek.

İnsanlara uçacak kaçacak diye hayal satan tacirlere kulağımızı kapayalım Hayal kuralım, hayal kurmak güzel.
    Hayal satın almayalım.

4. Tr de sadece 5 tane max 9 varmış. Pek de bi etkisi olmaz sanki.

Çıtak dayu bu ayı sen misin?
    https://twitter.com/selambnece_/stat...0BskDcuXw&s=19

hatunu görünce insanın ayu olası geliyor

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ariston abi sen ben ve Çıtak boncuklu hisseler analizi yapsak nasıl olur. Geleceği olan hisseleri faaliyet raporları bilanço ve teknik olarak ameliyat masasına koyup ayrıntılı anlatsak arkadaşlara faydası olur mu
    boncuklu boncuksuz bilmem:

hissede tek bildiğim TEKNİK budur,

MAVİ SON DÖKME den sonra,

ALT BOLİNGER civarından hisse TOPLANMAYA BAŞLANIR

SONRASI:

kaç senedir hisse topaldığı için, 2020 de HACİMLİ BARLAR ile tahtayı nasıl kesiyor... gördünüz mü ?

başka yerde, aralarda TEKNİK bilmem

yanlız eski hisselerin hepsi bunu yaptı... böyle hareketler için 10-20 seneler lazım, ömrümüz yeter mi bilmem

o yüzden yeni çıkmış hisselere çökmemiz lazım

benim matrikste TÜM HİSSE sayfasını açtığımda, yeni hisseler yok... fi tarihinin hisseleri var

matrikside aradım, söyledim... onlarında götünden haberi yok

siz bana BİST'te şuan bulunan bütün hisselerin adını yazan bir excel dosyası gönderin

bende hepsine bakayım... olgunlaşmış birşeyler var mı ?

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    boncuklu boncuksuz bilmem:

hissede tek bildiğim TEKNİK budur,

MAVİ SON DÖKME den sonra,

ALT BOLİNGER civarından hisse TOPLANMAYA BAŞLANIR
    ''enflasyon, dolar...reel getiri..'' falan demeye kalkmayın... UÇARIM

son dökme...

1,70 dolar... hacimli barlar

şuan

350 dolar

350 şuan durduğu yer... 500 dolar görmüş... yeni gördüm

benin grafikler bu şekil