Sayfa 90/1006 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 713 - 720 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    BofA dönüp alacak zaten, satışı 1 milyara yaklaştırır, sonrasında kapanışa doğru aşağılardan alır, yarın yükseltip tekrar yedirir, alıcı gelmezse de alışı abartır yukarı sürer, hikaye aynı, robotik işlemler
    Yarına da satacak mal lazım
    Bu bofa bizim hüstatlar kadar trade edemez ama fena değildir .

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

bedava gibi alıyor. nasıl bir haber var ellerinde acaba? moodys iyi bir haber gönderirse mal kitlerken de kolay olur.

bankalar sigortalar balya balya para dağıttı. sanayilere sıra gelsin artık. 2024 şişe-ereğli- kardemir yılı olsun

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bu da bizim yapı kredi robotu

https://youtube.com/shorts/AIszBKKwq...qLc6CU_yUalJTa
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    bedava gibi alıyor. nasıl bir haber var ellerinde acaba? moodys iyi bir haber gönderirse mal kitlerken de kolay olur.

bankalar sigortalar balya balya para dağıttı. sanayilere sıra gelsin artık. 2024 şişe-ereğli- kardemir yılı olsun
    Bugün görünürde bedava gibi alıyorlar ama sonrasında acaba güzel haber gelmeyecek mi! dedirteceklerdir! algılara ayar vereceklerdir!

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku

Moody den olumlu bir haber gelecek mi kuşkuluyum.
    Ben sadece yabancı pozisyonu artıyor mu ,hisse takasları bozuluyor mu ona bakıyorum...
    Bakalım olumlu haber gelirse zaten 8000 üstüne koşarak gider..

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ben sadece yabancı pozisyonu artıyor mu ,hisse takasları bozuluyor mu ona bakıyorum...
    gelmezse nereye gider
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ne haber geleceğini cuma kapanışında BofA nın elindeki mal belli eder ama öncesinde acaba gelmeyecek mi dedirteceklerdir!

Sayfa 90/1006 İlkİlk ... 40808889909192100140190590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •