eakiden kolayca eleman bulunuyordu simdi ne olduda eleman bulunamiyor?
eskiye gore ne degisti?
Benim telefon Oppo A20))
2020 model o yıl 2000 TL ye mi ne almıştım...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce bir sistem kur.
Sen sadece sistemi denetle yeter.
Babam reisci seçimden önce uçacağız kaçacağız diyordu. Pazar günü çamaşır makinesi al dedi bana. Bende araştırdım ne alalım çünkü teknolojiye çok uzaklar. Her gün arıyor kızıyor her gün zam geliyor bunlara her gün zam geliyor , altın şöyle olmuş vs dedi. Aklıma hani uçacaktik diyecektim. Onu dersem anam dan başlar hacı baya bir söver sayar diye demedim.
Fiyatların uçacağını kastetmiş
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Babam hoc böyle panik yapmazdı inanıyordu reisine. Hiç ağzımı açamadım hıncını benden çıkartır diye. Hayır sipariş versem yarına gelmez birde onun izahı var. Neyse evde oğlana çeyiz için aldığım iki çamaşır makinesi var birini yarın verecem. 7 bine almıştım Grundig çamaşır makinesini. Ben oğlanın beyaz eşyayı aldım en son Bosch buzdolabı aldım koyduk. Ondan sonra da altınlara başlayacaz.
Oğlanı tembihledim. Oğlum eğer çalışan kız olursa evleneceğin ayrı ev tutarız kirayı zar zor öder geçinirsin dedim. Eğer ev hanımı olursa mecburen beraber otururuz evi ikiye böleriz dedim tabi benim hanım olmaz dedi. Ama bugün ki şartlarda bir maaş kiraya gidiyor. Çocuk yokken kıt kanaat geçinilir de çocuk olduktan sonra imkansız.
Yer İmleri