Sayfa 181/1002 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bu algıya niye düşülüyor anlayamıyorum.

Ben kendi primlerimi ödeyerek emekliliğimi hak ettim. Hatta yaş sınırına takılıp 5 yıl fazladan prim ödeyip 5 yıl geç emekli maaşı almaya başladım.

Derken yaş sınırı hak ihlalidir dendi, bazıları erken emekli edildi. Biz yıllarca fazla prim ödeyip geç emekli maaşı bağlananlar için hiçbir düzenleme yapılmadı.

Şimdide 1,5 çalışana bir emekli düşüyor dayatması yapılıyor. Oldu olacak emekliliğimizi iptal etsinler.
    AKP nin kurmayları çok iyi çalışıyor...

Yukarıdaki Emeklilikle ilgili yazıda sadece 50 yaş altı emekli olanlar konusu hariç tümü AKP nin yapmış olduğu algıdır...Adam zam vermeyecek bahane arıyor sözde muhalif insanlarda AKP nin yaptıklarına alkış tutuyor...

Bizden kesilen primler TRY bazlı bonolara yatırılsa bile şimdi aldığımız paranın min 2 katı maaş alırdık...Ama adamlar gelen parayı ;

KKM cilere , Yap İşletcilere , yandaşın milyar dolarlık vergi borçlarına , partili olanlara sosyal destek , faizsiz bilmem kaç yıl vadeli krediler vs...olarak etrafa dağıttığından sıra emekliye gelince sizde 3+1 deniyor...Kimse demiyordki kardeş daha o kadar şerro vardı ne oldu!!!! o Şerrolar sezon sonu indirimden kimlere verildi...

Varsa yoksa emekçi düşmanlığı a.q...

Kobi ve büyük patron partisi herkesi etkileyecek yayınlarla tam emekçi düşmanı yarattılar ..Hatta öyle bir noktaya vardı ki , doktoru , mühendisi yurtdışına kaçtı..Kaçmaya da devam ediyor...

2.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Önüne geleni erken emekli yapan bir sistem aslında kimseyi emekli yapamaz. Emekliye verilen para giderek daha yetersiz ve daha kötü olur. Çünkü sayı artıyor. Aynı pastayı 10 kişi yerken, bir sonrakine 12 kişi yiyor, bir sonrakine 15 kişi yiyor. Pasta büyümüyorsa kişi başına düşen pasta miktarı sürekli azalmak durumunda.

İstihdamdaki iki kişiye bir emekli düşecek. Sigortalı çalışanların emeklilere oranı ise 1,5 in altına gerileyecek.

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesiyle 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak ve toplam emekli sayısı 15,3 milyona ulaşacak. İstihdamdaki iki kişiye bir emekli düşecek. Sigortalı çalışanların emeklilere oranı ise 1,5 in altına gerileyecek.

https://tr.euronews.com/business/202...emekli-dusecek
    Dunyanin hicbir yerinde yurtdisindan borclanarak emeklilik yok gida yardimi komur yardimi ceyiz yardimi gibi ek odemeler yok

sacma sapan isler

3.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Bir ülke sadece 10-12 yılda nasıl batırılırın resmi olmuş.

KK seçim kazanmak için EYT üzerinden bunun propagandasını yapmamış mıydı?

Hiçbir GELİŞMİŞ ÜLKEDE BU KADAR KISA BİR SÜREDE EMEKLİ SAYISI 2 KAT ARTAMAZ.

Emekli sayısı 2 kat artarsa TC de görüldüğü üzere emeklinin satın alam gücü asgari ücrete göre 2 kat düşer.

40*45*50 yaşlarındaki emeklilerin bedellerini tüm ülke ve GELECEK NESİLLER ÖDÜYOR.
    Benim akrabalarim arasinda o kadar cok 38-43 yas araliginda emekli olan varki

Adam 20 sene calismis ama 40 sene emekli maasi yemis hala sikayet ediyor

Ne acaip insanlar var ya

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Estafurullah G .Amet abi, sen varken forum da hiç kimseye düşmez götün teki olmak.
    Got sensin gotverende sana girsin

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ben hiç G. Amed diye nick almadım ki, göt olayım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    G.Amed nikindeki G’yi ne anlamda kullandınız, açıklayın da bitsin bu kavram kargaşası.

7.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Epstein Davası nda Türkiye den fuhuş için çocuk kaçırıldı iddiası

https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...ddiasi-2160893

Jeffrey Epstein ın pedofili adası skandalında yeni gelişme! Kurbanlar her şeyi anlattı: Dikkat çeken Türkiye detayı.

https://www.ahaber.com.tr/galeri/dun...turkiye-detayi

Richard Branson, Bill Clinton, Prince Andrew

https://news.sky.com/story/jeffrey-e...anson-13044275

Bir daha Holywood filmi seyretmek istemeyebilirsiniz. Pedofili şüphelisi isimler listesi epey kabarık.

Ayrıca bazı çocukların da Adrenochrome almak için öldürüldüğü şüphesi de masada duruyor.

https://tr.euronews.com/2020/07/13/a...zluk-iksiri-mi

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    G.Amed nikindeki G’yi ne anlamda kullandınız, açıklayın da bitsin bu kavram kargaşası.
    kafadan salladim ya

ama iyi oldu forumdaki gotler ortaya cikti

Sayfa 181/1002 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •