Sayfa 189/1006 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    110 milyar insanın zekasının ürünü şimdiki medeniyettir.Hala protein-temel taşları birleştirip bir basit canlı oluşturamıyoruz.RUH veremiyoruz.

MİTİKONTRİDEKİ TEKNOLOJİ PARİS şehrin altyapısında yok...2 hücreden 2 trilyon hücreli insan yaratıldığına(karanlık rahimde) inanıyorsam herşeye inanırım.

sabaha kadar konuşuruz ama ...

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    https://www.musellem.net/deve-idrari...bir-mucizedir/
    Bilimle gel bana sayın emlak bilimle.. NASA bile sidik peşinde sen moleküler biyoloji [emoji16][emoji16][emoji16]

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aha belge..

yalan diyonuz birde

şifa işte..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    110 milyar insanın zekasının ürünü şimdiki medeniyettir.Hala protein-temel taşları birleştirip bir basit canlı oluşturamıyoruz.RUH veremiyoruz.

MİTİKONTRİDEKİ TEKNOLOJİ PARİS şehrin altyapısında yok...2 hücreden 2 trilyon hücreli insan yaratıldığına(karanlık rahimde) inanıyorsam herşeye inanırım.

sabaha kadar konuşuruz ama ...
    abkacım senin kafanı söküp bacağına taksalar çalışır mı ..

çalışmaz..

öyle ilerlemiyo süreç

4.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    VİOP30 günlük, shorter HSBC Meksa ve Ak Yatırım short kapamış, longer Halk Yatırım long kapamış, İs Yatırım da short biriktirmeye devam etmiş, SPOT u alan BofA bugün shortlarına dokunmamış,
    Short taraf da BofA dan sonra HSBC de İs Yatırıma desteğini çekerek onu yanlız bırakmışlar görünüyor!
    bi ekleme yapayım- aracı kurum dağılımını short kapatmış- short açmış falan gibi yorumlarken açık poz değişimiyle birlikte bakmak lazım.. bugün apd +8 bin, buna göre bugünden önceki kümül pozlara bakarsak şöyle diyebiliriz-
    hsbc short kapatmış- halk long kapatmış.. bu ikisi apd -4 bin yapar.. bu doğruysa pastadaki diğer satıcıların hepsi yeni short açanlar, diğer alıcıların hepsi yeni long açanlar olmalı ki toplam apd +8 bin olabilsin

tabii, bu da kesinlik içermez, çok işlem yapan bofa yapı kredi yada iş yatırım içinde bir büyük müşteri yeni long açmıştır kurum içinde başka birileri yeni short açmış olabilir, bu durumda aps artmış olur, ama pastadan bunu anlayamazsın

Deve idrarı hadisi; Uydurma Değil, Adeta Bir Mucizedir

Hadis-i şerif inkarcılarının kendi tezlerini delillendirmek gayesiyle ve “çok bilmişâ€ bir edayla yaptıkları ilk iş; uydurulmuş olduğunu zannettikleri hadislerin bir listesini hazırlayıp muhatabını akıllarınca “etkisiz†hale getirmektir. Bu listenin başına umumiyetle “deve sidiği hadisi†dedikleri rivayeti koyarlar. Halbuki bu şekilde önümüze getirilen birçok hadis-i şerifin aslında uydurma olmadığını gerek ayetlerle ve gerekse mantıki izahlarla defalarca delillendirmiştik. Bu yazıda ise hadis inkarcısı cahillerin “en etkili silahı†olarak gördükleri “deve sidiği†hadisini masaya yatıracağız. Bakalım onların iddia ettikleri gibi uydurma ve akla ziyan bir rivayet miymiş göreceğiz…

bu sitede hadise inanmayanlara cahil deyor..

yazıyı üşenmeyip okudum aw.

6. Kafa açıyor ama[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Deve idrarı hadisi; Uydurma Değil, Adeta Bir Mucizedir

Hadis-i şerif inkarcılarının kendi tezlerini delillendirmek gayesiyle ve ââ�¬Å�çok bilmişââ�¬ bir edayla yaptıkları ilk iş; uydurulmuş olduğunu zannettikleri hadislerin bir listesini hazırlayıp muhatabını akıllarınca ââ�¬Å�etkisizââ�¬ hale getirmektir. Bu listenin başına umumiyetle ââ�¬Å�deve sidiği hadisiââ�¬ dedikleri rivayeti koyarlar. Halbuki bu şekilde önümüze getirilen birçok hadis-i şerifin aslında uydurma olmadığını gerek ayetlerle ve gerekse mantıki izahlarla defalarca delillendirmiştik. Bu yazıda ise hadis inkarcısı cahillerin ââ�¬Å�en etkili silahıââ�¬ olarak gördükleri ââ�¬Å�deve sidiğiââ�¬ hadisini masaya yatıracağız. Bakalım onların iddia ettikleri gibi uydurma ve akla ziyan bir rivayet miymiş göreceğizââ�¬¦

bu sitede hadise inanmayanlara cahil deyor..

yazıyı üşenmeyip okudum aw.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ilyas salman filmine döndü..

ben yaptım desen dögiyler ben yapmadım desem gine dögiyler.

8. Akşam seansında çizerler demistim ama tık yok. Bütün öngörülerim fis çıkıyor aw.

Sayfa 189/1006 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •