herkes istediğine inanıyor sorun yok. istersen tavşana tap saygımız var.
bazılarının benimle derdi.. tuttuğu parti yüzünden ... onlarda yeterince rezil oluyor.
diyip film açak...
![]()
herkes istediğine inanıyor sorun yok. istersen tavşana tap saygımız var.
bazılarının benimle derdi.. tuttuğu parti yüzünden ... onlarda yeterince rezil oluyor.
diyip film açak...
![]()
Deutsche Bank, tarihsel verilerin, faiz indirimlerinin resesyon habercisi olabileceğini de gösterdiğini söylüyor ve yatırımcıları uyarıyor.
Borsa boğaları faiz indirimi beklentilerinde abartıya kaçmamalı
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
şunu bir yere not edin
ABD BORSASININ PALA sı...
FED'e kendi istediğini mike mike yaptırır
2023 te.. 6 dene 50 faiz artırımı diyordu FED, 4 ten sonra... PALA 25 dedi... 25 e düşürttü.. sonra sıfırladı
FED 2024 'te... 3 dene 25, 3. çeyrek diyor
PALA resti çekti hemen... 6 dene 25 didi... borsayı ona göre fışkırttı
adamlar hisselere TRİLYONLARCA DOLAR bağlamış... FED'deki iki salağın ağzınamı bakacak
1 ay sonra 25 i 50 ye çeker... dediydi dersiniz
iyide abka hadisler çöptür diye ben demiyorum ki.. kurana uymayan hadis çöptür diyende sizsiniz. az önce örnek verdik .. o tür hadislere çöp diyen inkarcı ve cahil olanda sizsiniz. ( musleme ) sitesine göre.. yani bunlarda müslüman kesim.
çevirlemeyen yine tonla bunun gibi hadis var..! ben dinleri karalayacak olsam gider onları çevirir burada örnek verirdim
deve sidiği olayı bizim tv ekranlarında patladı ... gündeme ben bile getirmedim.
yani ben madem tokatlı laf sokuyor al sana buyur diyorum bana laf atana kadar buhari yle uğraş. madem bunlar istismarcı onlara tek laf et..
ama yokkkk ...
kendi tarafındakilere tek laf etmez.. edemezde.. tıpası yemez![]()
2 yılda 1600-8000 hareketinde uzun vadeciler resmen paranın altında kaldı. ama bu böyle gidemez.
ona da bakmak lazım.
Yer İmleri