Sayfa 196/1006 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ariston burda mısın bi film soracaktım .. hangi ilde çekildiydi... yerli
    Doğrusu kendi komplo teorilerine göre bende bir bilgi yok, bir soru olunca düşünüyorum ya da araştırıyorum.

Türkiye'de bir gelenek var, İstanbul dışındaki iller filmlerde çok belirtilmiyor. Anadoluda bir yer olarak geçiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Türkiye de hiç bir zaman 1 kişiye ekmek yedirmezler..
    O kazanan paralar nerelere kadar gidiyor sence?
    Daha kontrollü piyasa isteniyordu, çünkü yukarı giderken de , günü gelince fişi çekerken de karşında birileri olmaması lazım ki serbestçe at koştur...
    Bizim ülkede iyi yerde büfe açarken mafyasından, görevlisine rüşvet dağıtırken milyar dolarlar dönen yerde tek yiyeni kustururlar...
    Bir sohbette borsada ağalar var dendi.

Oradan bir çıkarım yaparsak isim benzerliği olan kişiler olabilir.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bana göre de bir yaradan var... Bu uzay sistemini, doğadaki sistemi, canlıları , insan vücudu ve beyni sistemini yaradan...

İnsanlara da beyin vermiş akıl vermiş...
    Bize sadece ahlâk, vicdan, doğaya, diğer insanlara , inançlara saygı ve sevgi ile, dürüstçe çalışkanlık üretkenlik, temiz olmak, yardımlaşmak lazım... (Zaten bunları yapınca din ve peygambere gerek te kalmıyor)

Gerisi tüm aracılar (kitaplar, peygamberler, şekilci işler (namaz, oruç, kıyafet, baş örtüsü, kadınla ilgili şeyler her türlü şekilci şeyler) boş beleş işler söylemler... Bunu insanlar, siyasetçiler lehlerine kullanıyorlar...

Benden de bu kadar..
    Deizm i anlatmışsın zaten , sende deistsin o zaman...

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Doğrusu kendi komplo teorilerine göre bende bir bilgi yok, bir soru olunca düşünüyorum ya da araştırıyorum.

Türkiye'de bir gelenek var, İstanbul dışındaki iller filmlerde çok belirtilmiyor. Anadoluda bir yer olarak geçiyor.
    kadir inanır'ın zuhali yağmur yağarken sokakta merdivenlerde ilk kez margarinlediği bi sahne vardı filmde ... hah işte o film hangi ilde çekildiydi yahu ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    kadir inanır'ın zuhali yağmur yağarken sokakta merdivenlerde ilk kez margarinlediği bi sahne vardı filmde ... hah işte o film hangi ilde çekildiydi yahu ...
    Türkinvest'in deteklediği film vardı. Gözünü ekranlardan ayırmayacaksın diyordu bina Mecidiyeköy'deydi. O film olabilir.

https://youtu.be/m2uFRf8n0jk?t=91

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ortada somut bir herif var. Kim olduğu belli değil.
    Belli olursa işin cezbediciliği kalmaz.
    Hergün yüzde 50 ihtimalle güne başlamak lazım.
    Mesela yarın kırmızı mı olur yeşil mi
    Sabah dükanı herif açınca yeşil olur diyenler alıcak kırmızı olur diyenler satıcak ki pazar olsun ticaret dönsün
    Herkes yeşil derse tavan açılır niye çünkü satıcı yok
    Herkes kırmızı derse taban açılır neden çünkü alıcı yok
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    akşam akşam şort ....9052....................
    flat kapadık......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Türkinvest'in deteklediği film vardı. Gözünü ekranlardan ayırmayacaksın diyordu bina Mecidiyeköy'deydi. O film olabilir.
    haydaaa istanbulda mı geçiyordu konu ya da filmleri mi karıştırdım... hatta kadir manitayı da alıp sıra gecesi gibi sazlı sözlü bi yere gidip sarma döndürüyordu... cerrahpaşalıların közler valisi filmindeki gibi... bu arada meto' ya ayıp etti pölat neyse ... konu o değil
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 196/1006 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •