Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kendisi o ağızla yazdığı için anlayacağı dilden yazdım.
    işleri güçleri analiz yapan insanlara laf çakmak.
    kafamız basmıyor deyin çıkın işin içinden veya koyun graflarınızı çarpışalım oda yok herkesin beklediği kırılım yerini bize ANALİZ yaptım diye anlatıyor .
    Sende haklısın ama 3-5 teknik analiz dersine ne para dökenler var. Emin ol yukarıdaki yazıyı haklı olarak sosyal medyada yazsan altına bir araba dolusu laf yersin maalesef bu da gerçek Herkes okur görür zaten bilgi sahibi insan çok kırıcı olmamalı yine de.

Bende bazen gördüğüm şeylere çıldırıyorum arada kendimi tutamadığımda oluyordu ama baktım belli noktadan sonra olmuyor saldım gitti.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sende haklısın ama 3-5 teknik analiz dersine ne para dökenler var. Emin ol yukarıdaki yazıyı haklı olarak sosyal medyada yazsan altına bir araba dolusu laf yersin maalesef bu da gerçek Herkes okur görür zaten
    sosyal medyada olanları çoğu ROKET peşinde ben rokete binmeyi değil destek,direnç,stoplos dan başlayın diyorum en azından iyi öğrenirlerse işlerine yarayacak sıkıntı değil insanlar inanmaya bilir ama bunu burada tartışma yapıp huzur bozmaya götürürse ağzının payını alır olay bu..
    yarışmacı arkadaşlara başarılar Analizlerle gelsin herkes
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Reuters de haberi vermiş.

<<<<<<<<<<<
    https://www.reuters.com/technology/u...fs-2024-01-10/
    January 11, 202412:05 AM GMT+3Updated 29 min ago

US SEC approves 11 spot bitcoin ETFs

Jan 10 (Reuters) - The U.S. Securities and Exchange Commission has approved 11 spot bitcoin exchange-traded funds, including those of Grayscale, Bitwise and Hashdex, according to a statement on Wednesday.

The approval would be a game-changer for bitcoin, offering institutional and retail investors exposure to the world's largest cryptocurrency without directly holding it, and a major boost for a crypto industry beset by a string of scandals.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Reuters de haberi vermiş.
    reuters şu haberi de vermiş -üst düzey bi parti yetkilisi isveç-nato konusunun önümüzdeki haftalarda meclise geleceğini söylemiş reuterse

https://twitter.com/nexta_tv/status/1745089004737823073

yılsonu tatile girmiş olan meclis 16.ocakta açılıyor, gündeminde yargı reformu ve ekonomiyle alakalı bi torba yasa da var, isveç konusuna öncelik verip vermeyeceği belirsiz.. herhalde karşı tarafın hamlelerine bakılacak.. daha evvel 12.oca tarihi verilmişti, ama üst düzey yetkili -acelemiz yok sonra bakarız diye demeç vermişti rus sputnik ajansına.. bugünkü pozitif tondaki açıklama ingiliz reuters ajansına yapılmış

şöyle bi takvim var borsanın önünde

yarın hafize newyorkta sunum yapacak 50 trilyon dolar yöneten fonlara
    cuma akşamı moodys rating kararı- kademe artışı olacak mı ?
    salı günü meclis toplanacak, ilk konu isveç-nato işi olabilir

bunların üçü de yukarı oynamaya müsait gündemler

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    reuters şu haberi de vermiş -üst düzey bi parti yetkilisi isveç-nato konusunun önümüzdeki haftalarda meclise geleceğini söylemiş reuterse

https://twitter.com/nexta_tv/status/1745089004737823073

yılsonu tatile girmiş olan meclis 16.ocakta açılıyor, gündeminde yargı reformu ve ekonomiyle alakalı bi torba yasa da var, isveç konusuna öncelik verip vermeyeceği belirsiz.. herhalde karşı tarafın hamlelerine bakılacak.. şöyle bi takvim var borsanın önünde

yarın hafize newyorkta sunum yapacak 50 trilyon dolar yöneten fonlara
    cuma akşamı moodys rating kararı- kademe artışı olacak mı ?
    salı günü meclis toplanacak, ilk konu isveç-nato işi olabilir

bunların üçü de yukarı oynamaya müsait gündemler
    Dün bir grafik yayınladım. Ankara'lı borsacılar daha çok kazanıyor gibi.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün bir grafik yayınladım. Ankara'lı borsacılar daha çok kazanıyor gibi.
    Ankaralı ? İl bazında hesap büyüklük durumuna göre mi?

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ankaralı ? İl bazında hesap büyüklük durumuna göre mi?
    Bence zamanında alıp satmayı beceriyor olabilirler.

Ortalama portföy büyüklüğünü illere ve zamana göre karşılaştırmak lazım. Normalde gayet güzel bir tez konusu olabilir.

Ankara ve İstanbul önemli olay ve haber merkezleri. Çöp tenekesinde bile bilgi olabiliyor.

8. Spekülatör 20x dedi denemek için az bir şey aldım zarar ettim.

Bir başka sohbette o kişi falanca ilçedeki herkese aldırdı onlara da zarar ettirdi dedi. Küçük illerde o tip şeyler de olabilir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •