Sayfa 212/1006 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Benim bildiğim çelik üretirken demiri ısıtıp eritmekten ziyade cevher içindeki demiri reaksiyon ile ayırmak için kok kömürü kullanılıyor. Sonra elekirikli fırında tekrar eritiliyor.

Sonuçta yüksek fırınlar devam etmek zorunda, hurda bir yere kadar yeter. Güneş santrali vs ile karbon sorunu nötürleştirilecek. Gerekirse yeni kurulum yerine mevcut borçlu santralleri de alabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dün tam kanal altı çok fazla mal alan olmaması lazım. Ama bugün alan olmuştur bence..TL grafikte kırdı ama izlediğim dolar grafikte tam kanal altında şu an..200 günlük ortalamanın da hemen altında duruyor
    Bakalım...
    Ralli olucaksa malsız izlemesi sıkıntılı olur diye bugün alan olmuştur bencede
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bofa geldi 900 milyon bastı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Emekli maaşlarını netleştirmeden bu neyin 2.kademesi ? Ahaber yazınca içeriden bir duyum var diye aklıma geldi

#EYT’de ikinci tur! 1.8 milyon kişi emekliliğe hak kazanacak
    ahaber.im/p996pr_smt

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ralli olucaksa malsız izlemesi sıkıntılı olur diye bugün alan olmuştur bencede
    Mümkün... Düşerken malda olmamak ciddi olarak güzel oluyor ama aksi durumda ralli de hızlı hareket olunca malsız kalmak çok can sıkıcı..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Emekli maaşlarını netleştirmeden bu neyin 2.kademesi ?

#EYT’de ikinci tur! 1.8 milyon kişi emekliliğe hak kazanacak
    ahaber.im/p996pr_smt
    Gaz alma ,şeker verme ,kahinco her gün bunlarla yatıp kalkiyo
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Gaz alma ,şeker verme ,kahinco her gün bunlarla yatıp kalkiyo
    Seçim öncesi verdi verdi
    Zaten 2028 e kadar bir daha kimseye birşey vermezler

8. Kapanış eksi yapabilir.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 212/1006 İlkİlk ... 112162202210211212213214222262312712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •