Sayfa 214/1006 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Allah bin türlü belalarını versin. Sapık herifler..Daha da anormal görüntüler de bolca varmış. Gerçi bu bile fazla ya..

2.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    18 yaşını doldurduğunda başlıyor numaratör.
    8 eylül 1983 doğumlular, 8 eylül 2026 da hak ediyorlar.
    1999 da 18 yaşında olan bugün 43 yaşında olacak gibi.

O zamanlar SSK numarasına sahip herkes yakında emekli olur. Staj mağdurları var onlar da biz staj yaptık numara aldık diyorlar.

65 yaşın üstü eğer SSK'sı yok ise otomatik bir aylık bağlanıyor.

Aklı olan minimumdan SGK lı olur. Tavandan ödeyen tavandan maaş alamıyor.

Şirketler asgari ücret verip geri kalanı yemek, yol, sağlık sigortası, araba, benzin, giysi, BES katkısı, kira yardımı, telefon, ikramiye vs prim matrahına dahil olmayan kısma yönleniyor. Farkı elden veren de çok şirket varmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yaş şartı kalktı sigortalılık süresi geldi galiba.

<<<<<<<<<<<
    İlk defa sigorta girişi 8 Eylül 1999 öncesi olan kadınların tamamı 20 yıllık sigorta süresini doldururken, EYT'li erkeklerin de tamamı 8 Eylül 2024 itibariyle 25 yıllık sigortalılık süresini dolduracak.
    Eyt de o tarih öncesi için sigorta günü önemli sadece..
    Şimdi kademeli emeklilik, çıraklar, stajyerler ,ev hanımları için de talep ediliyor...

Dün son açtığım 9050 kısa 8975 realize edildi. 4 kısam daha var.

6. Bu Epstein mevzusu aslında yeni değil.. Ama ABD , İsrail e artık biraz dur demeye başladıktan sonra aleni olarak ortaya saçıldı. Adamın zaten Mossad elemanı olduğu yazılıyor...Zamanlama biraz manidar oldu. Tesadüf değil sanırım
    Derin bir savaş var gibi.. Bu arada bu işleri yapmayan siyasi, ünlü neredeyse kalmamış.
    Herkes bir yerinden içinde..

7. Dün demiştim siyaset üst aklın tekelinde.

Görüntüsü, kasedi vs olmayanı yükseltmez, kişi ben bu işleri bırakmak istiyorum derse ya da yapılması gereken bir şeyi imzalamaz ise bu tip şeyler kullanılır.

Biden tekrar aday olmak istiyor.

ABD de resmi büyük kanallar bu haberleri verememesi lazım, montaj filan derler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Gaz alma ,şeker verme ,kahinco her gün bunlarla yatıp kalkiyo
    Seçime kadar kopardılar kopardılar, sendika vakıf federasyon ne varsa sıkıştırmaları lazım yohusa emekli olmaz memurlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 214/1006 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •