Sayfa 389/1003 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1. Yeni müşteriye şu faiz mevcuta daha düşük vs.. olayını bir türlü anlayamadım.
    Para aynı, alım gücü aynı. Nedir bu yeni müşteriye özel faiz.. hoşgeldin faizi..

3 kuruş daha fazla alabilmek için 10 ayrı bankada hesabım var neredeyse
    Ha bide bankaya vs. gitmek yok, oturduğun yerde 7/24

sırf bu hoşgeldinlere yeni müşterilere özel, yüzdeki siyah noktadan tut kimlikteki çipin hologramına kadar kayıt altına alıyorlar ve bu hiç hoş değil.

2. Bankalar eskiden her gün size özel mevduat oranı atardı şimdi size özel kredi kampanyası diye sms atılıyor yavaş yavaş Gıdıvanın zamanı geliyor

Rodeo 47 veriyormuş...İlgilenenlerin bilgisine...

4.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Hocam görüştüm yeni usd girişi için %5 veriyorlarmış.Kampanya dün başlamış.Dün ve daha önceki günlerde hesabında dolar olanlar için bu kampanyadan yararlandıramıyoruz bilgisi verdiler.Sizin yeni para girişimi?Geçen hafta da vadesiz usd hesabıma dolar almıştım onun için de olmaz dediler % 5
    Fibabankla tekrar görüştüm %5 oran istedim merkezle görüşüp dönüş yaptı mt onaylandı talebim.Mobil bankacılık üzerinden vadesiz hesabımı kiraz dolar hesabına dönüştürdüm 0.20 oranla açıldı mt merkeze bildirip %5 olarak güncelleyecek.Bu arada Kiraz hesap hoşgeldin faizi 45 gün.Teşekkür ederim Sayın Canlı hocam.

5.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    ACİL, SON DAKİKA

FİBA dolar kiraz hesaba ilk defa %5 faiz veriyor. Bu sabah başladı. hesapta En az 4000 en fazla 300 000 dolar şartı var.
    Eskiden çalıştığım banka , aradım MT yi;

2500 ila 310.000 USD arasında günlük faizli kiraz hesaba %5 veriyorlarmış ama ,

150-300 bin arasında 10 bin USD boşta kalıyormuş

75-150 bin arasında 5 bin USD boşta kalıyor

90 güne kadar vadeli yatabiliyor , faiz günlük işleniyor ve işlenen faize de faiz alınabiliyor

Boştaki para için örneğin 300 K yatırırsak, 10K boşta kalacak , %4,84 neti olur dedi MT

Hazır aramışken vadeli TL nedir oranı diye sordum max % 42 verebiliyoruz dedi.

Selamlar ..saygılar ..
    distance

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    ACİL, SON DAKİKA

FİBA dolar kiraz hesaba ilk defa %5 faiz veriyor. Bu sabah başladı. hesapta En az 4000 en fazla 300 000 dolar şartı var.
    Stopaj % 25 değl mi?

7. Bu gün e-devlet üzerinden emekli maaşıma bakayım dedim

Güncellemiş devlet baba , anlaşılan bu ay refah şeysi ve reis güncellemesi olmayacak ..

Bağ kurlu olarak 8162 TL alıyordum

Gelen infileyşın farkı %37,57 yi yansıtmış

Yeni maaş 11,229 TL olmuş

Emekliye yine sapladılar , bence martta şeçimden önce rte emekliye güzellik yapıp şeyimizi isteyecek. (oy oy )

Sonra hep bir ağızdan emekliyi infleyşina EZDÜRMEZÜÜK naraları atılacak.. Seçim bittimi ver odunu ver..
    distance

8.  Alıntı Originally Posted by Mavideniz35 Yazıyı Oku
    Bu gün e-devlet üzerinden emekli maaşıma bakayım dedim

Güncellemiş devlet baba , anlaşılan bu ay refah şeysi ve reis güncellemesi olmayacak ..

Bağ kurlu olarak 8162 TL alıyordum

Gelen infileyşın farkı %37,57 yi yansıtmış

Yeni maaş 11,229 TL olmuş

Emekliye yine sapladılar , bence martta şeçimden önce rte emekliye güzellik yapıp şeyimizi isteyecek. (oy oy )

Sonra hep bir ağızdan emekliyi infleyşina EZDÜRMEZÜÜK naraları atılacak.. Seçim bittimi ver odunu ver..
    Seçim var en az %45'e tamamlayacaklar. 49-50 de süpriz olmaz bir kaç güne açıklama yaparlar.Allahtan seçim var.Emekliler asgari ücretliler için secimden sonrası allah kurtarsın dönemi olacak.

Sayfa 389/1003 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •