Sayfa 255/1006 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yavaşş ..zıvanadan çıkaracan reisi

biraz ağar olmuş ,maksadı aşmış
    Fransız başbakan demedim bakan dedim. Başbakan alttaki değil mi. O konuda tam bilgim yok. Reisim altta olmaz kesinlikle. Üstteki ile benzerlik kurdum ben.

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Personel tutmak için. Tecrübeli personel sayısında azalma olduğu söyleniyor
    Yoksa günahını vermezler elemana
    Bence bankalarda hazine, IT, mevzuat ve pazarlama önemli, diğer kişilerden çok sayıda oluyor. Yani 500 tane şube var, bir tanesinden komple istifa etse hissedilmez ama pazarlamacılar portföyünü alır başka bankaya geçer onlar kritik olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Elde 4 kademe Short var. 8950 açtığıma da 8890 kapama yazıyorum.Gelirse eldeki malın maliyetini 8855 yaparım. Yukarı teperse yedek cephane olur. Bu şekilde Short devam

4.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    yavaşş ..zıvanadan çıkaracan reisi

biraz ağar olmuş ,maksadı aşmış
    Suyuniçine çektim ondan bana sarıyor olmalı
    Yüzme bilmiyon ne işin var vobda, değil mi ama bahriyeli abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence bankalarda hazine, IT, mevzuat ve pazarlama önemli, diğer kişilerden çok sayıda oluyor. Yani 500 tane şube var, bir tanesinden komple istifa etse hissedilmez ama pazarlamacılar portföyünü alır başka bankaya geçer onlar kritik olabilir.
    Özel bankalar 5000 TL veriyor nakit. Asgari ücret bile olsa maaşı üç günde çekiyorsun bedava finansman kaynağı bide benim gibi maaş çekme adeti yoksa beleş finansman.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok reis ben de bilirsin viob yok benim hisse artı verdim gitti. Bugün eccuk kafamı dinleyeyim. Fransız mevzuunda ben başbakan gay anladım bende sevgilisi bakanı sana benzettim. Sende havada karada uçak kuş sinek böcek nefes alan hiç birşeyi affetmezsin ya. Ya aklıma geldi 15 kuzuyu ne zaman kesecen

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    dün şeytana uydum 12.94 den hulk aldım dibini sıyırdım aklım sıra

23 kademe soktu bugün yine dipten aldım ..ya pala ya ben devrilecek günün sonuda

8. Bankalar telefon ile kampanya için aradığında 2 sorulu anketimiz var diyorlar. 10 verirken bazen hata oluyor 9 veriyorum.

Düşük not alan kişileri muhtemelen gönderiyorlar, düşük maaş vermek için ayrı call center şirketleri üzerinden arama yaptırıyorlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 255/1006 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •