Sayfa 292/1006 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bugün 24 e kadar yapılacak diye okudum.
    Vadeli kapansın açıklarlar
    bofa ve yancılarına bakarsak 1 değil 2 3 kademe artacak..

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    ŞİŞE camında bu rakamlara yakın temiz enerji yatırımı yapması gerekiyor.(bence)

YTD
    Şişecam Ürgüp GES-1 projesi ile ilgili ÇED halkın görüşüne açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

NEVŞEHİR ili ÜRGÜP ilçesi sınırları içerisinde TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. tarafından yapılması planlanan GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (ŞİŞECAM ÜRGÜP GES-1 (8,00 MWe/11,58 MWm-10,41 ha)) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 07/02/2024 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya NEVŞEHİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve NEVŞEHİR Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Şişecam Ürgüp GES-2 projesi ile ilgili ÇED halkın görüşüne açıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü web sitesinde yayınlanan ilanda konuya ilişkin şu bilgiler verildi:

NEVŞEHİR ili ÜRGÜP ilçesi sınırları içerisinde TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. tarafından yapılması planlanan GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ (ŞİŞECAM ÜRGÜP GES-2 (12,00 MWe/16,32 MWm-14,63 ha)) projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 07/02/2024 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya NEVŞEHİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve NEVŞEHİR Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Şişecam'ın Manisa GES 1 projesi ile ilgili ÇED Süreci başlatıldı

MANİSA il GÖLMARMARA, ilce Ozanca Mahallesi, Gedevre Mevkii, 0 ada 417 parsel mevkiinde TÜRKİYE ŞİŞE VE CAM FABRİKALARI A.Ş. tarafından yapılması planlanan Şişecam GES 1 (18 MWe/20,3302 MWm, 22,05 ha) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve başvurunun ÇED Genel Formatına uygun hazırlandığı anlaşılmış olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlatılmıştır. Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar, süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler MANİSA Valiliğine (Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) veya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına gönderilebilir

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bofa ve yancılarına bakarsak 1 değil 2 3 kademe artacak..

ya da abartıya bakılırsa pas geçebilir..

4. ŞişeCam/Kırman: 2024 yılında önümüzde 1.5 milyar doların üzerinde yatırım planımız olacak. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde planladığımız yatırımların toplamı 10 milyar doları buluyor - NBE

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ya da abartıya bakılırsa pas geçebilir..
    bofaya kalırsak 2 kademe birden .. sanki demek istedim.

ben artacağını pek düşünmüyorum ama bofa bu kadar malı aldığına göre insider durumu var

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ayasofya dayu
    2 kere hisse sordu... ikisinde de AKBANK didim
    ''ben banka almıyom '' dedii
    ''bende başka hisse bilmiyom '' dedim
    Beni bu akmallar ile karıştırma. Burada atıp tutup her pohu yiyenler ile bir tutma. Ben geliri faiz olan kağıtlar almıyorum viob yapmıyorum. Spekülatif kağıt da almam. Hatta halka arzlara da katılmıyorum bir tane katıldım reder başka yok.

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Bu yatırımı %25 için, tamamı 2050 yılına kadar sürecek/miş.(2050 yılına kadar güncel rakamlarla 9,6 mlyar usd daha ilave yatırım yapması gerekiyor)

YTD
    Yapılması gereken bir yatırım. Ama büyük bir para. Tüpraş,Şişe bu tarz yatırımları yapıyor ama hem yönetim hem de şirket favökleri güüçlü

8. Amerikan uçuş şirketleri neden -8 9 bilgisi olan var mi

Sayfa 292/1006 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •