Sayfa 262/744 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon
Arama sonucu : 5945 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    Ben de bazen yeni şeyler öğreniyorum, stratejimi değiştiriyorum ve burda samimiyetle paylaşıyorum, sense ilk fırsatta bunu zayıflık olarak yüzüme vuruyorsun. Paramı 1 yılda %80 artırdıysam bu stratejimi arada bir geliştirip değiştirerek oldu. Bistte hata yapmasam çok daha yüksek olacaktı. Son değişikliklerle sistemim baya oturdu diyebilirim. Siz zamanla değişim geçirmiyorsanız kendinizi sorgulayın. İçinizde belli kaliteli bir fon tutturup yıllık %120-150 kazanan çok az da olsa vardır belki ama yıllar sonra enflasyon düşüp bist yine yıllık %30-40 getiri bandına döndüğünde bu fonlar o getiriyi veremeyecek. bense yine %80 devam edeceğim, aramızdaki fark bu.

Herkes olmasa da büyük çoğunluğunuz için söyleyim, bu bilgi seviyesiyle ve disiplinsizlikle sizden kısa vadecinin k'sı bile olmaz, mecbur uzun vadeci olacaksınız. Uzun vadenin adresi borsadır, siz buraya rengarenk havalı bir portföy yaratmaya değil direk para kazanmaya geldiniz. Kısa-orta vade için de borsaların önü açık zaten, tahminim bist 12k olana, nasdaq 25k olana kadar her düşüş alım fırsatı. Kendime bu aralar yeni bir iş bakmayı düşünüyorum, foruma uğramam zor. Antalya merkezde ikamet eden, maaş ile çalışabileceğim bir iş konusunda gerçekten cazip, güzel teklifi olan arkadaşlar olursa DM atsın. İngilizce Rusça bilen bilgisayar kompedanı, hobi tadında sertifikalı yaşam koçluğu yapan birine uygun: ) Kolaycılığı seçmeyen, kendini geliştirme yoluna başkoymuş herkese gerçekten kalpten başarılar diliyorum.
    Bu sene veya onumuzdeki senelerde yillik bazda portfoyu yuzde 80 buyuteceginizden nasil emin olabiliyorsunuz ? Borsada trade mi yapiyorsunuz ?

Bense yine yuzde 80 devam edecegim yazmissiniz ? Yillik bazda yuzde 80 kazanmaya devam mi edeceksiniz , enflasyon yuzde 30 - 40 bandinda dolasirken.

En kaliteli fonlar bile yillik bazda yuzde 80 getiri yaratmakta zorlanacaklardir bence enflasyon yuzde 30 - 40 bandinda dolasirken.

Yanlis anlamayin, sadece meraktan soruyorum ogrenmek icin. Saygilar.

2. Sayın hazirun,
    HDA HEDEF PORTFÖY DÖRDÜNCÜ İSTATİSTİKSEL ARBİTRAJ HİSSE SENEDİ SERBEST (TL) FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) fonu vergiye tabi midir?
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Sayın hazirun,
    HDA HEDEF PORTFÖY DÖRDÜNCÜ İSTATİSTİKSEL ARBİTRAJ HİSSE SENEDİ SERBEST (TL) FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) fonu vergiye tabi midir?
    Hayır değil. Bende de olan bir fon

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Hayır değil. Bende de olan bir fon

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkürler.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5. https://invst.ly/1305fv
    XU100 HAFTALIK...
    EVET GENÇLER BU SON KOYUŞUMDU HAFTALIK GRAFİĞİ SİZE .ARTIK ARKANIZA YASLANABİLİRSİNİZ.

6. https://invst.ly/1305h1
    BURADA KIRILIM DAHA NET GÖRÜNÜYOR..

7.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bu sene veya onumuzdeki senelerde yillik bazda portfoyu yuzde 80 buyuteceginizden nasil emin olabiliyorsunuz ? Borsada trade mi yapiyorsunuz ?

Bense yine yuzde 80 devam edecegim yazmissiniz ? Yillik bazda yuzde 80 kazanmaya devam mi edeceksiniz , enflasyon yuzde 30 - 40 bandinda dolasirken.

En kaliteli fonlar bile yillik bazda yuzde 80 getiri yaratmakta zorlanacaklardir bence enflasyon yuzde 30 - 40 bandinda dolasirken.

Yanlis anlamayin, sadece meraktan soruyorum ogrenmek icin. Saygilar.
    enflasyon %50'den aşağı inmez hele halkın enflasyon % 80'den aşağı hiç inmez
    ama sizin gibi inançlılar sayesinde %10'ları bile görebiliriz..

8. Inveo fonlarında bir saçmalık var. Fonların çoğunda portföye GYL diye Kısa Vadeli Borçlanma diye uyduruk bir fon itelenmiş. Tefas ta işlem görmüyor. Getirisi mevduattan bile kötü. Yönetim ücreti %2.3 gibi en üst rakam. Inveo Portföy böyle bir saçmalık neden yapıyor olabilir? GYL fonu sanki bazı yöneticilere bedava gelir sağlamak için hileli olarak kullanılıyor. Diğer fonların getirisini aşağı çekip tıraşlıyor. Kasten böyle bir hile yapıyorlarsa çok ayıp.

Bazı başarılı fonların hepsine azar azar GYL itelenmiş çaktırmadan. Tıraşlıyor hepsini.

Sayfa 262/744 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •