Sayfa 365/1006 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Viop LVIII

1 hafta oldu yeni bir nik almaya çalışıyorum.
    2 kere denedim ama ikisinde de kayıt silindi.
    Sebebini sordum.
    gerekli şartlar sağlanmıyor diye bir mesaj geldi.
    pes ettim eski niklen devam
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Akşam pazarı olurmu
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    1 hafta oldu yeni bir nik almaya çalışıyorum.
    2 kere denedim ama ikisinde de kayıt silindi.
    Sebebini sordum.
    gerekli şartlar sağlanmıyor diye bir mesaj geldi.
    pes ettim eski niklen devam
    Derdin neydi ki?

4. Deeeh ulen deh. Satan sattı zaten. Kır zincirlerini. ;)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    E öyle Emre ..emekli bedava bütçeye yük olan gereksiz adam

Bir an evvel yerini bulsun diye bakıyorlar bu şartlarda yetersiz beslenmeden maksat hasıl olur zaten

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    E öyle Emre ..emekli bedava bütçeye yük olan gereksiz adam

Bir an evvel yerini bulsun diye bakıyorlar bu şartlarda yetersiz beslenmeden maksat hasıl olur zaten
    Hahaha
    Valla vitaminsizlikten öldürme yöntemini benimsemiş sağolsun büyüklerimiz...

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şimşek bence çaresiz ve umutsuz..Söylemleri farklılaştı , rahatsızlığı belirginleşti..
    Aklıma getirmek istemem ama emekli maaş zammı öncesi numara yapma ihtimali de var tabi..
    ..........

Bakan Şimşek: 2024 yılında bütçeye tam uyarsak, 2,7 trilyon lira açık vereceğiz.

O açığı nasıl finanse edeceğiz? Borçla. Borçla finanse etmek demek bugünkü yüksek faiz sürecinde memleketin imkanlarının yatırım ve hizmet yerine faize gitmesi demektir.

Ben defterleri sonuna kadar kullanıyorum. Kağıt falan kullanmıyorum. Bu seviyeye kadar inmemiz lazım. Bu babamızın parası değil. Hepimizin parası, milletin parası. 2,7 trilyon lira açık vereceğiz arkadaşlar.
    ilk önce itibardan tasarruf etmesini bilecekler gerisi sonra gelir bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şimşek kamuda tasarruf sağlayamadı. Memur maaşlarına ses çıkarmadı..Şimdi emekli için direniyor. Çok antipatik oldu..Sadece en zor durumda olan insan kitlesi merkezli ekonomi yönetimi yapmaya çalışması yanlış..
    Sanırım vurun abalıya doğru eviriyor kendini
    Mesele şimşeklik bir durum değildir muhtemelen....

Diğeri şimdi es geçip seçime yakın bir zamanda bir populizm hamlesi peşindedir muhtemelen...

Sayfa 365/1006 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •