Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1. Avrupalı pompacılar.

German insolvencies set to rise as Covid aid ends and economy stagnates

https://www.ft.com/content/b81fff40-...e-f39282070c0e

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geç Ayhan başkan dalganı geç. Neyse bize giren 1 onlara giren 10. Kafayı zehir gibi yapmak lazım yoksa bize de 10 girer.
    Lambadan çıkan Cin adama sormuş, ne istersen komşuna iki katını vereceğim, demiş. Adam da hiç düşünmeden: "Benim bir gözümü oy." demiş.

Gözünün birinin kör olmasına razı olan adam, komşusunun iki gözünün kör olmasının mutluluğunu yaşamak istiyormuş.

ayasofya üstadım da cin çıksa bana bir girsin diyecek bu gidişle

Allah yardımcın olsun abi

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    ziya abi amariga da kendin pompalıyosun yaa yazdık daha öncede

New Jersey ve Oregon da sana pompalıyorlar. Oralara gidersen dikkat et. Yanlış eyalete gitme.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu arada yeni duydum gerçek mi değil mi bilmiyorum
    hani uzaya Türk yolluyoruz ya götüren firmaya 55 milyon dolar verdiğimiz söyleniyor umarım gerçek değildir
    Başkanım bizde çok var çükedilla eccuk saba vereyim bir tadına bak. Arkadan yeniyor bu.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben de bi tane kadın var 5 yıllık 1+1 e yeni zamla 2800 ödüyor mahkememiz vardı dün 6 ay sonrasına gün vermiş tahliye taahhüdü var ama imzaya itiraz etti benim değil diye. Sadece 2500 tl bilirkişi incelemesi olacak.
    Şimdi bu kadın olduğundan bana dokunursa ağır cezalık olur diyor doğruda olursun bu durumda kayıp kazanç oranı değişir.
    İşte sistem buna oynuyor, erkek olana gittik çık dedik, çıkarttık ama buna ne yapacağız.
    gazozuna ilaç koy desidero abi batman kardeşin bu tür durumlarda çözüm bulur sana yatırım batırım tavsiyesi değildir.

dıt dırı dırı dırıt dıt

6.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Kiracın senin malını gasp ediyor......benim kiracıda bana % 25 dedi.....kim diyor dedim....devlet dedi....onu diyeni yarın bana getir dedim....

Kiracıya bu % 25 i gündeme getirenlere bir güzel döşendim.....kralına...800 tl den....2000 tl yaptım....bu senede....% yüzden fazla zam yaptım....ev....60 yıllık...doğal gaz yok.....izmit şehir mekezine yakın....!!!

Benden sana akıl....kiracıyı müsait bir yere çek....ana avrat yamult....!!!!!!!!!!!
    anam reyisin şimdi o ev sahibi beni dinliodur sende hiç vicdan yok mu diye sormak durumundayım dediği baddog üstad mıymış

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Lambadan çıkan Cin adama sormuş, ne istersen komşuna iki katını vereceğim, demiş. Adam da hiç düşünmeden: "Benim bir gözümü oy." demiş.

Gözünün birinin kör olmasına razı olan adam, komşusunun iki gözünün kör olmasının mutluluğunu yaşamak istiyormuş.

ayasofya üstadım da cin çıksa bana bir girsin diyecek bu gidişle

Allah yardımcın olsun abi
    En çok bana giriyor. Çalışma ihtimalim şuan yok. Ayaklarım olsa ben halay çekerdim. Kayınço 1000 TL yevmiye veriyor. Üstüne emekli maaşını da koy. ohhh mis. Kırk takla attık üç beş kuruş sahibi olduk. Ama sağlığımdan feragat ederek. Yemeden içmeden giyimden feragat ederek oldu. Bu ahmaklarin bedelini daha 20 yıl öderiz. 2028 den itibaren 20 yıl belki çok daha fazla.

8.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    New Jersey ve Oregon da sana pompalıyorlar. Oralara gidersen dikkat et. Yanlış eyalete gitme.
    yok abi ben senn gibi tecrübeli abileri dinlerim onların yanlışlarından ders alırım canını sıkma sana da geçmiş olsun.

Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •