Oralarda nasýl seçim kazandýklarýnýn ispatý...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi teorik olarak bir aileden bir kiþi yardým alabilir ve Urfa'da bu kadar yardým alan olabiliyor olmasi imkansýz. Ama biri özürlü biri yaþlý biri eðitim biri bakým maaþý gibi çeþitli uyduruk yardýmlar alabilir. Orasý aþiret bir þekilde kitabýna uydurur kim denetim yapacak
Bahçeli konuþmasýnýn sonunda da seçmenden Mersin in AKP li Cumhurbaþkaný na hediye etmelerini istedi. MHP lideri, -Son söz olarak söylüyorum: Aziz Mersinliler, bütün ilçeleriyle, daðda bayýrda ovada yaþayan bütün vatandaþlarýmýzla, Mersin i Cumhurbaþkanýmýza hediye edecek misiniz ?- dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
Herhalde Mersin'li emeklilere soyledi, kimbilir.
Hepsi alýyordu. 2-3 eþi olanlar alýyordu çocuklar okul yardýmý alýyordu yaþlýlar yaþlý aylýðý özürlüler özürlü aylýðý alýyordu. Kömür yardýmýda alýyorlardý gýda yardýmýda lýyorlardý her eve en az 2-3 aylýk giriyordu. Yaþlýlarýn tamamý kiþi baþý asgari ücretin 3 te 1 inden az gelir göstetip karý koca alýyordu. Malmüdürü anllattý pencereden dýþarý bakýyorum kaymakamlýk önünde bir mercedes durdu. Ýçinden biri indi kaymakamlýða girdi. 10 dakika sonra kapým çaldý içeri o mercedesten inen adam girdi. Elinde evraklarý uzattý. Hiçbir yerden geliri olmadýðý gibi evi yada arabasýda yoktu üzerine sosyal yardým maaþý vaþvurusu yaptý bende onayladým çýktý gitti penceredeb tekrar baktým mercedese bindi gitti dedi.
bir halt olacaðý yok.
bu partiye gönül vermiþ insanlar yýllarca caný, kaný ile savaþtý
onlar savaþýrken, abdullah güller, bülent arýnçlar...bu ORTA YOLCULAR ÝNGÝLTERE'lerde zevkü sefa sürüyordu
koskoca MHP'yi, þu ne olduðu belirsiz orta yolculara oyuncak ettinya.. YAZIKLAR OLSUN SANA
MHP'liyim demeye utanýyor insan
Ankara'da çok güzel kar var.
Yer Ýmleri