Sayfa 411/1006 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bunu giyenler de var.. O kadar çok param olsa da giyermiyim bilemiyorum ama tabi o kadar zengin olmak lazım önce

Mont fiyatı 1.3 milyon TL

Bu arada firmanın kendi sitesinde fiyatı 17.200 euro..
    Bizdeki fiyat 40.000 euro..
    Loro Piana markası.Vicuna elyafından yapılmış. Dünya nın en pahalı elyafı

SPOT da BofA satışı artırdı, VİOP30 da dün tekrar short açan BofA bakalım kapanışta ne yapacak! geleneksel satış gününde satışı azaltacak mı! abartacak mı!

3. 9.038 long stopu 8.081 abeyler

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bunu giyenler de var.. O kadar çok param olsa da giyermiyim bilemiyorum ama tabi o kadar zengin olmak lazım önce

Mont fiyatı 1.3 milyon TL

Bu arada firmanın kendi sitesinde fiyatı 17.200 euro..
    Bizdeki fiyat 40.000 euro..

Bu tip şeyleri alanlar sayesinde devir daim makinası dönüyor. Her paralı kişi altın alıp stoklasa altın fezaya giderdi belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Cehalet abidesi sindo....para kazanmaya bak.... haberler tarafsız bir şekilde koyarım...herkesin aklı... iradesi var ...ben bir Allah'ın kulu zarar etmesini istemem, Allah şahittir....ama sen burada işlem yapan forumda ki arkadaşların zarar etmesini isteyen bir zihniyetin var...buyur forumun iyiliğini istediğine dair yemin edebilir misin....hadi Allah şahitliğini ortaya koy...

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu tip şeyleri alanlar sayesinde devir daim makinası dönüyor. Her paralı kişi altın alıp stoklasa altın fezaya giderdi belki.
    Çok para kazanan insanlara göre markalar mevcut, devri daim için o markayı kullanmayanları zengin katogorisine sokmuyorlar, mecbur alman gerekiyor
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok para kazanan insanlara göre markalar mevcut, devri daim için o markayı kullanmayanları zengin katogorisine sokmuyorlar, mecbur alman gerekiyor
    Parayı gizleyip fakir gibi yaşamak lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

şu saat oldu hala basmadı. yoksa?

Sayfa 411/1006 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •