Sayfa 437/1006 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,489 - 3,496 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Seçimlerden sonra devülasyon garanti deniyor. Şimdiden alanlar vardır bir günde alamayacak olan büyük para alıyor olabilir. BBHT'de Mete Yüksel de faizi artırmak gerekir dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=L6YWvF3XFGs
    Ankara'yı sarsan iddia devalüasyon bombası olacak! | Turhan Bozkurt

Big Mc indeks 2024 yakında yayınlanır.

Ben bu ekonomik program için USD kuru sürdürülebilir görmüyorum. Asgarî ücret 400 USD üstü negatif etki ediyor biliyorum. Hatta arabayı bu yüzden erteledik. Aslında daha erken salsalar turizm için rezervasyonlar var faydası olur bu şekilde turizm pazarını kaybederiz gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bizim çocukluğumuzda Uçan Kaza Nils biniyordu.
    Bizde artık binebiliyor muyuz Sn nohut ağabeyim ?
    Gençliğimde her pazar izlerdim çocuklarım ile beraber.
    Güzel günlerdi....
    Wingo yok artık..

3. Eskiden Selçuk geçer vardı çok uçuk rakamlar veren. Şimdi benim takip ettiğim iki üç kişi bir gece devalüasyon olur kkm bitirilir diyor.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Gençliğimde her pazar izlerdim çocuklarım ile beraber.
    Güzel günlerdi....
    Peltek konuşuyoruzdu ben çok izlerdim. Ben gençliğim ve hala bulsam izlerim çizgi film. Tom ve Jerry başta komedi çizgi filmler

5.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Abi ben Aselsan, Roketsan, Havelsan, Barutsan, Tusaş, Tai.. bu şirketlerin çalışanlarını da faaliyetlerini yakından biliyorum.
    İTÜ mezunu (kendini emekli etmiş) bir mühendisim. Oğlanı da yeni mezun ettim ODTÜ EE.. Benim ehtiyar da İTÜ'lü..
    Yani bu ülkenin; ülkemizin; sanayisine, teknolojisine uzak bir insan değilim, benim o.
    Bu sayfalarda yazıya dökmenin mümkün olamayacağı kadar çok şeye dahil oldum; tecrübe ettim.
    O ismi güzel; niceliği bol (reklam edilen); çalışmaların arka planında ne bedeller ve değerler var, süreçleri ve verimlilikleri nedir biliyorum.
    Notum 4 buçuktan beş. O da sınıfı geçsin diye. Saygılar.
    İYİ Kİ SİZLER GİBİ YURTTAŞLARIMIZ VAR..
    İyi atadan hep iyi evlatlar yetişmiş ailenizi tebrik ediyorum..

6. Goldman yıl sonu enflasyonu %30 bekliyormuş.
    Oldukça ilginç...Oluru bence yok da... Göreceğiz..

Goldman on Turkey: Given the speed with which the TCMB has curtailed the growth of monetary aggregates, we think inflation will fall significantly faster than consensus expects, and we see end-year inflation at 30%, compared with consensus of 42.6%.

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Moody s 17 Türk bankasının görünümünü pozitife çevirdi

Moody s Türkiye'nin kredi notu görünümünü yükseltmesinin ardından Türk bankaları için not değerlendirmesinde bulundu.

Kredi derecelendirme kuruluşundan yapılan açıklamada, Türkiye'de 17 bankanın not görünümünün durağan dan pozitif e çevrildiği belirtildi.

Moody s, 12 Ocak'ta yaptığı değerlendirmede, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü durağan dan pozitif e çevirmişti.
    Bu bilinen, standart uygulama, şirket, banka notları da paralel değiştirilir.
    Bankalar bu haberden ekmek çıkarmaya çalışır yarın..
    Maksat iş olsun..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eskiden Selçuk geçer vardı çok uçuk rakamlar veren. Şimdi benim takip ettiğim iki üç kişi bir gece devalüasyon olur kkm bitirilir diyor.
    Onun gazına gelenler dolarda çarpı 2-2,5 ya kazandı ya kazanmadı o ara batıyor denen ISCTR alan çarpı 12-13 yaptı.Keza USD alacağına ev araba arsa alanlar da en azından enflasyona karşı parasını korudu.ISCTR topiği 2021 kasım aralık orada açar okursunuz zaman çoksa.

Muhalif olmak iyidir ama bunu hayat felsefesi haline getirmek bu Ülke de bazı zamanlar çok tehlikelidir hele finans piyalarında aktif iseniz. Mesela USD de ısrar edenler parasını enflasyona karşı koruyamadı. Kimse konuşuyor mu? Konuşmazlar.

Kaldı ki şimdi yanılan bedelini çok daha pahalıya öder. Siz eğer geçen sene bu zamanlar ile şimdiyi bir görüyorsanız bence çok iyi düşünmelisiniz......
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 437/1006 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487537937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •