Sayfa 521/1006 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 4,161 - 4,168 arası.

Konu: Viop LVIII

1. 8952 ye 792 tane koymuş akşam akşam. Gündüz o kadar mal olmuyor tahtada minski. Birileri akşam seansında daşdaş kebabı yapıyor ellam.

2. Piyasa 2 gündür haber kaynaklı oyun döndürüyor dün Merkez bankası başkanının adının geçtiği iddialarla ilgili satışlar başladı bugun devam ederken moodys 5 şirketle ilgili raporunu bilenler yapı kredi ve yatırım fnans üzerinden alımlar yapılarak pıst 100 7900 bölgesine olan yolculuğunu durdu bana göre oyun ne güzel ayarlanıyor her cuma ve pazartesi çarşamba hikayesine piyasa trade yi seviyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kurumsal bir harcama operasyonu zaten var

Mehmet bey ile de araları iyi değil diye yazılar da var..

Bence istenen yüksek miktarda sıcak para gelmeme hikayesini Hafize nin haneye yazarlar ...Bir suçlu, başarısız lazım...
    m.b başkanının ülkeye sıcak para getirme yükümlülüğü yok ki
    düşünsenize jerome powell ülke ülke gezip amerikaya yatırım çekmeye çalıştığını
    ya da Lagarde'ın veya Kuroda'nın..

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    8952 ye 792 tane koymuş akşam akşam. Gündüz o kadar mal olmuyor tahtada minski. Birileri akşam seansında daşdaş kebabı yapıyor ellam.
    fdow... kapanışımıza göre +400
    895 ten makinaya biraz cetun salladım

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bence söylenti. Bist 100 İlk usd direnç geçen cuma kapanışında kırılmıştı.İkinci direnci de bu hafta kırdı.USd bazında bu iki direncinde bugün 2. nin altına sarkmasına rağmen üstünde kaldı.

Böyle zamanların asparagası söylentisi bol olur. Yoksa malı nasıl sattıracaksın millete.

Esas alttan gelen kanalla birlikte oluşan bir üçgen var bunun üstüne atabilirse daha olumlu olur.

Oluşan bu grafik bana söylenti olduğu yorumunu yaptırıyor.Yoksa bu grafik gereğini yapardı.

Böyle zamanlarda genelde olumlu bir haber peşine malsız olanlara pek alım fırsatı vermeden yukarı olur.
    bana göre doğru bir bakış......birileri seneryoyu iyi oynuyor.....hisseleri topluyor....

insider'mı diyorsunuz... bakalım doğrusu yatırım finansmanamı gitti, yoksa bofa'yamı ?

bofa kaypaktır, güvenilmez... yf ona göre daha güvenilir

7.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    m.b başkanının ülkeye sıcak para getirme yükümlülüğü yok ki
    düşünsenize jerome powell ülke ülke gezip amerikaya yatırım çekmeye çalıştığını
    ya da Lagarde'ın veya Kuroda'nın..
    Yok tabi ..

Bizde kimin neden sorumlu olduğundan ziyade başarısızlığa bir sorumlu lazım..

Bu sıcak para işi birine yıkılır. Yıkılması gereken adam Mehmet bey.
    Ama öyle mi olacak göreceğiz...

Aslına bakılırsa yazılan faiz arttırımı rahatsızlığından dolayı Hafize hanım istenmiyor yorumları da mantıklı değil.
    Hafize hanım herkesten bağımsız mı karar veriyor
    Bazen Fed tarzı yönetiliyoruz sanılıyor....Ama öyle değil...

8. Dr. Hafize Gaye Erkan
    Paylaş
    Yazdır
    Dr. Hafize Gaye Erkan
    Başkan

1979 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olmasının ardından Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü 2001'de tamamladı. Princeton Üniversitesi'nde yöneylem araştırması ve finans mühendisliği alanında doktora derecesi aldı. Erkan, Harvard Business School'da yönetim bilimleri ve Stanford Üniversitesi'nde liderlik üzerine iki eğitim programını da tamamladı.

Kariyerine 2005 yılında Goldman Sachs'ta başlayan Erkan, burada görev yaptığı 9 yıl boyunca ABD'deki büyük bankalar ile sigorta şirketlerinin yönetim kurulları ve üst düzey yönetim ekiplerine bilanço yönetimi, stres testi ve sermaye planlaması, risk yönetimi, birleşme ve satın alma konularında danışmanlık hizmeti verdi.

First Republic Bank'ta 2014 yılında çalışmaya başlayan Erkan, burada çalıştığı yaklaşık 8 yıl süresince eş icra kurulu başkanı (Co-CEO), başkan, yönetim kurulu üyesi, yatırım direktörü, mevduat direktörü ve risk eş direktörü olarak görev yaptı.

Merkezi ABD'de bulunan mücevher şirketi Tiffany & Co'da 2 yıl yönetim kurulu üyesi olan Erkan, 2022'de, Fortune 500'de yer alan küresel finans danışmanlığı şirketi Marsh McLennan'ın yönetim kuruluna katıldı. Bankacılık, yatırım, risk yönetimi, teknoloji ve dijital inovasyon konularında uzmanlığa sahip olan Erkan, Princeton Üniversitesi Yöneylem Araştırması ve Finansal Mühendislik Bölümü Danışma Konseyi'nde de görev yaptı.

Erkan, 9 Haziran 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanlığı’na atanmıştır.

gaye hanımın biyografisine baktığım kadarı ile 45 yaşında iyi okullar okumuş büyük kurumlarda çalışıp yöneticilik yapmış biri , bence birileri bunu bilerek hazırlayıp itibazırlaştırmak için yaptığını düşünüyorum , böyle kritik bir dönemde böyle bir hata yapacağını sanmam.Belki görevden alınması için hazırlanan seneryo devreye girmişte olabilir.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 521/1006 İlkİlk ... 21421471511519520521522523531571621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •