Sayfa 664/1006 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Battığımı nereden biliyorsun, çıkardın (beni tanımazsın, etmezsin, hiçbir muhabbetimiz yok) ... Foruma yazmayınca batmış mı oluyorsun a benim keleş oğlanım ))
    Şu anda oturduğum evi (İstanbul Finans Merkezinin hemen yanında) Tüpraş aldırdı bana Aralık 2022 de... 3-4 sene içinde... O yüzden sessizce etkilenmemek için sabırla bekledik yazmadan...
    Yeni portföy ile yine o seviyelere gelmeyi bekliyoruz sadece... Sakin sakin... Olacak olan olacak yine endeks 8100-8150 leri geçince... Biraz sabır...

Muhatap olma bu sana son yazışım...

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Her gün bu şekilde AT YARIŞI kıvamında mesaj atıyorsun.Tamam da; düşer-kalkar da biraz da mantığa-tekniğe dayandır.

4-5 sene önce battın..Ara vermek zorunda kaldın..sakin ol..
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : EREGLTUPRS; 24-01-2024 saat: 13:39.

2. Bütün iyi haberler geldi. Kiriyormuyuz zincirleri?

3. Hisse vadeliler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Biküvitçiyi kaldırdılar. Bayadır suyun içindeydik.

Enfilasyon muhasebesi yarayacak diyolla buna ünlü diyor mantığını bilmiyorum.

Gerçi Mahfi hoca da enfilasyon geçti skimfilasyona girdik falan demiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Battığımı nereden biliyorsun, çıkardın (beni tanımazsın, etmezsin, hiçbir muhabbetimiz yok) ... Foruma yazmayınca batmış mı oluyorsun a benim keleş oğlanım ))
    Şu anda oturduğum evi (İstanbul Finans Merkezinin hemen yanında) Tüpraş aldırdı bana Aralık 2022 de... 3-4 sene içinde... O yüzden sessizce etkilenmemek için sabırla bekledik yazmadan...
    Yeni portföy ile yine o seviyelere gelmeyi bekliyoruz sadece... Sakin sakin... Olacak olan olacak yine endeks 8100-8150 leri geçince... Biraz sabır...

Koçum çok iyi hatırlarım..sürekli başımızı etini yiyordun..yine ralli ralli diye.

O kadar çok anlamsız ısrarcıydın ki...

Sonra TÜPRAŞ VE EREĞLİ güm oldu.Bunlar senin ana portföyündü(beyanın)

Sonra 4 yıl kayboldun..Burada defalarca sorduk-konuştuk..Sesin çıkmayınca çok büyük zarar anlamına gelebiliyor.

veya bunu tekzip eden tek mesajın olmadı...

Neyse o geçmiş gün.Batmadıysan memnun olurum..

Ama bu forumun derinliğine yakışmayan ve AT YARIŞI kıvamında AYNI ANLAMDA 10 mesaj atmanın mantığı nedir?

Senden önce GUNDİ VARDI--THEBİGSHORT vardı...Aynı bunun gibi yazarlardı...AMA ŞİMDİ YOKLAR

6. Migros 4 lü Ülker Çizi paket 280 gr 20 TL kampanyası yapmış. Sabah çay ile iyi gidiyor. Diğer marketlerde 27 TL.

Simit 100 gr 10 TL

Simit ile oldukça rekabetçi bir fiyat.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    O yüzden sessizce etkilenmemek için sabırla bekledik yazmadan...

O YÜZDEN SEN DE FİKRİNİ YAZ ,GEÇ..aynı cümleleri 10 kere yazıp ta sen de milleti etkileme.

Bir YALANI SÜREKLİ SÖYLERSEN ,KİTLELER ONA İNANIR...(iletişimde kural)

Demem o ki fikrini yazarsın, olur biter.Ama bunu sürekli söylersen BİR ALGI YAPMA NİYETİ OLDUĞU SÜPHESİ ORTAYA ÇIKAR.

23 yıldır bu forumdayım.17 yıl viob.

Çok örnekler gördüm.ISRARA GEREK YOK...

ARCHİ-BİGSHORT-GUNDİ VS....Şimdi neredeler..?

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bütün iyi haberler geldi. Kiriyormuyuz zincirleri?
    Kıramazsa sıkıntı Alper ..Ortam müsait keza...
    Ama yarın MB sonrası kırarsa kırar bence...

Sayfa 664/1006 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •